Halvdan Sivertsen er aktuell i «Hver gang vi møtes» som har premiere på TV 2 lørdag klokken 20.00.
Halvdan Sivertsen er aktuell i «Hver gang vi møtes» som har premiere på TV 2 lørdag klokken 20.00.

Takket først nei til «Hver gang vi møtes»

Se hvorfor han ombestemte seg.

Halvdan Sivertsen platedebuterte for nesten 40 år med albumet «23 1/2» i 1973, og i årene fremover bygde han seg opp til å bli en kjempe innen norsk musikk.

Det gikk i verre med karrieren da han på 80-tallet var bestevennen til Labbetuss på NRKs barne-TV, og da han på slutten av 80-tallet dannet bandet Gitarkameratene med Øystein Sunde, Lillebjørn Nilsen og Jan Eggum.

Hedersartisten Halvdan

Nå er Halvdan aktuell i TV 2-serien «Hver gang vi møtes», hvor syv artister – Anne Grete Preus, Bertine Zetlitz, Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Vinni, Øystein Dolmen og Halvdan – tilbringer en drøy uke sammen på Hvaler i Østfold.

Les også: – Utfordringen var uimotståelig

Halvdan Sivertsen og Bertine Zetlitz lager mat på kjøkkenet.
Halvdan Sivertsen og Bertine Zetlitz lager mat på kjøkkenet.

Hvert av de åtte programmene utspiller seg over én dag og er viet én artist. I lørdagens premiereprogram er Halvdan hedersartisten, og kan da bestemme agendaen for dagen. Under lunsj og middag er det imidlertid de andre artistene som tar styringen, og alle fremfører en låt laget av Halvdan.

Se video øverst i saken!

– Ideen tiltalte meg veldig

Halvdan var først skeptisk til å bli med på «Hver gang vi møtes».

– Jeg sa egentlig nei først, fordi jeg syntes det hørtes veldig sånn realityaktig ut, og det er ikke det jeg er mest glad i av underholdning, sier han.

Da han fikk vite mer om konseptet, endret han dog mening kjapt.

– Men så var det flotte artister, og så ble det snakk om at vi skulle spille hverandres låter, og den ideen tiltalte meg veldig. Tanken på å treffe andre artister, og å utveksle ideer og erfaringer, og å høre andre synge mine låter og jeg synge deres, er en ny erfaring. Det hørtes artig ut, og da ble det ja, sier Halvdan Sivertsen og smiler.

Nedenfor kan du se da Vinni tolket Halvdans klassiske «Sommerfuggel i Vinterland»:

Se «Hver gang vi møtes»-premieren lørdag klokken 20.00 på TV 2.