twitter (Foto: Twitter)
twitter (Foto: Twitter)

Jennifer Love Hewitt kaster klærne i sexy fotoshoot

Lekket selv bildet på nett.

Jennifer Love Hewitt kaster klærne i en ny fotoshoot.

La ut på Twitter

32-åringen har selv lagt ut en sniktitt av fotoshooten på sin Twitter-profil.

– Her er en ny sniktitt. Håper du liker det, skriver skuespilleren under bildet, som viser henne som blir holdt i foten av en mann.

Dette er det tredje bildet stjernen har lagt ut fra fotoshooten.

Hellet har ikke vært med Jennifer Love Hewitt den siste tiden. Hun har blitt kritisert for kroppen, mistet kjæresten og nå blir hun tildelt den tvilsomme prisen for verste skuespiller.  (Foto: Stella Pictures)
Hellet har ikke vært med Jennifer Love Hewitt den siste tiden. Hun har blitt kritisert for kroppen, mistet kjæresten og nå blir hun tildelt den tvilsomme prisen for verste skuespiller. (Foto: Stella Pictures)

Merittert skuespiller

Artisten og skuespilleren er kjent fra en rekke filmer og serier.

Les også: Her er bikinibildene stjernene ikke vil du skal se

For tiden er hun aktuell i serien «Ghost Whisperer», men er også kjent gjennom sine roller i «Fryktens sommer»-filmene.

Singel

Og om bildene skulle falle i smak, så er 32-åringen fri og frank. Jennifer ble nemlig singel kort tid før jul, da kjæresten Jarod Einsohn skal ha avsluttet forholdet på en utradisjonell måte.

Einsohn skal ifølge magasinet Intouchweeklys ha dumpet Love Hewitt på tekstmelding.

Den 32 årige skuespilleren har en rekke forhold bak seg, men felles for de alle er at de har tatt slutt. Bare det siste året skal Love Hewitt ha blitt koblet til Alex Bah, «Ungkaren» Ben Flajnik og nå Einsohn. Samtlige forhold skal ha endt brått.

– Hun kan ikke holde på en kjæreste. Hun er dominerende og om ting i går som hun vil oppfører hun seg som en diva, sa en kilde til bladet.