ashton1
ashton1

Kutcher nekter å svare på Demi Moores tilstand

Taus om ekskona.

Etter at Ashton Kutcher og Demi Moore gikk hver til sitt i november i fjor, har det meste raknet for Demi.

Les også: Demi Moore kjørt til sykehus for rusavvenning

Mandag kveld ringte en venn nødtelefonen og en ambulanse ble tilkalt Demi Moores hjem. Deretter ble Hollywood-stjernen lagt inn på et lokalt sykehus. Torsdag melder TMZ at Demi skal ha inhalert stoffet med kallenavnet «whip it». Dette er en form for lystgass. Venninnen ble redd og tilkalte ambulanse da Demi ble halvveis bevisstløs.

Les mer: Demi Moore tok overdose lystgass

«Er Demi ok?»

Tirsdag kveld ble Ashton Kutcher fanget av fotografer da han hoppet inn i en bil med en blond, mystisk skjønnhet. Der fikk han spørsmål om Demis tilstand, men stjernen nektet å svare, melder TMZ torsdag.

Han befant seg på dette tidspunktet utenfor en nattklubb i Brasil, og hastet inn i bilen med lukket munn da han fikk spørsmålet «er Demi ok?» av en av de fremmøtte fotografene.

Skilles

Det var i november i fjor at Demi Moore annonserte at hun ønsket skilsmisse fra ektemannen Ashton Kutcher.

Superparet giftet seg i 2005, og har gått gjennom en flere år med en berg-og-dal-bane av utroskapsrykter. Kutcher ble beskyldt for utroskap med 22-åringen Sara Leal i september.

– Det er med stor sorg og et tungt hjerte jeg har bestemt meg for å ende seks års ekteskap med Ashton, uttalte Demi i publikasjonen.

Les mer: Nå skilles superparet Demi Moore og Ashton Kutcher