Inter slått ut av cupen

To mål av Edinson Cavani sendte Inter ut av den italienske cupen onsdag. Napoli vant 2-0 i kvartfinalen.

SENKET INTER: Edinson Cavani scoret begge målene da Napoli sendte Inter ut av cupen. (Foto: Franco Castano'/Ap)

Cavani var kampens sentrale spiller. Uruguayaneren sendte først vertene i ledelsen fra straffemerket fem minutter ut i annen omgang. På overtid økte han til 2-0 etter en Napoli-kontring.

I semifinalen venter Siena, som slo Chievo 1-0 borte tidligere onsdag. Mattia Destro ble matchvinner. I den andre semifinalen skal Juventus i aksjon mot vinneren av torsdagens oppgjør mellom Milan og Lazio.

Semifinalene spilles over to kamper i februar og mars. (©NTB)