KARL MANIA: Superdesigner Karl Lagerfeld kommer med en egendesignet kolleksjon for den eksklusive nettbutikken Net a porter.
KARL MANIA: Superdesigner Karl Lagerfeld kommer med en egendesignet kolleksjon for den eksklusive nettbutikken Net a porter.

Nå får du Lagerfeld på «billigsalg»

Skinnbukser, krager og egne silhuetter - slik er «Der Kaiser» sin nye kolleksjon.

Den verdenskjente designeren Karl Lagerfeld ligger ikke på latsiden. I dag lanserer han sin nye kolleksjon «KARL» på nett.

Og nå kan det faktisk hende at du har råd til å sikre deg noe fra superdesigneren.

«KARL» by Karl Lagerfeld

Chanels sjefsdesinger har brukt sine evner til å skape en kolleksjon tilpasset lommeboken til folk flest. Nettstedet Net-a-porter.com lanserer i dag resultatet.

Karl Lagerfeld fortalte tidligere til «Women's Wear Daily» at han med denne kolleksjonen vil tilby klær som ikke er for dyre, og som folk vil like og bruke.

Skal vi tro smakebitene som allerede er lagt ut på Net-a-porter sine hjemmesider, har kolleksjonen på 100 plagg fokus på rene linjer, kombinert med et sporty men rocka preg. Dette har bidratt til å skape en svært anvendelig kolleksjon. Prisene varierer fra rundt 150 kr til 8000 kr.

Den rykende ferske kolleksjonen inneholder alt fra Lagerfelds karakteristiske skinnhansker og rocka blazere, til supersmale jeans og t-skjorter med designerens eget silhuett trykket på stoffet. I kjent Lagerfeld-stil går det for det meste i sort og hvitt, med unntak av en pudderrosa skinnvest.

LES OGSÅ: Karl Lagerfeld x Coca Cola light

«Pop up-butikker»

I sammenheng med lanseringen vil det dukke opp «pop-up stores» i ulike storbyer rundt i verden, men Oslo er desverre ikke en av de heldige utvalgte. Er du derimot i Paris, New York, Berlin, London eller Sydney, kan du få med deg salget av kolleksjonen i en av de ekslusive butikkene.

Førsteklasses motevisning

Tidligere denne uken inviterte Lagerfeld et knippe heldige gjester til å ta seg en tur i «Air Chanel».

AIR CHANEL: De heldige inviterte ble plasser på nummererte seter ved den svært autentiske fly-catwalken.
AIR CHANEL: De heldige inviterte ble plasser på nummererte seter ved den svært autentiske fly-catwalken.

Under den storslåtte visningen av Chanel sin Couture-visning fikk man ifølge nettstedet DailyMail.co.uk se Le Grand Palais i Paris bli forvandlet til et privatfly. Visningen var gjennomført til den minste detalj med nummererte seter, gulvbelysning, og ikke minst et tak der de hadde skapt en falsk himmel, for å gi gjestene en så realistisk «flytur» som mulig.

MOTERIKTIG FLYTUR: Karl Lagerfeld under Chanel sin Couturevisning
MOTERIKTIG FLYTUR: Karl Lagerfeld under Chanel sin Couturevisning

Karl Lagerfeld, har blitt kjent for sine spektakulære motevisninger og ekstravagante show. Under «the metier d'art»-feiringen skapte han et undersjøisk univers med musikalske godbiter fra Florence Welch fra suksessgruppen Florence And The Machines, og et middagsselskap som kunne minne om et arrangement fra Marie Antoanette sin tid.

LES OGSÅ: Er vi klare for luksuscruise med H&M?