kjersti_680
kjersti_680

– Dette er et av de vanskeligste rommene vi har gjort

Designeren i «Tid for hjem» får en skikkelig utfordring.

I kveldens episode av «Tid for hjem» skal gjengen innendørs igjen. Denne gangen er det en stue som skal pusses opp.

Når man ikke liker sin egen stue så ender man gjerne opp med tørkestativ og ergometersykkel midt på gulvet. Og det er i dette tilfellet ikke fordi man ikke har andre steder i huset der man kan ha dette, men rett og slett fordi ingen egentlig bryr seg om dette rommet.

For sånn så det ut da «Tid For Hjem» kom på befaring.

«Vi finner ikke ut av hvordan vi skal møblere stuen vår» lød det i søknaden, og det stemte.

Les svar fra nettprat med Kjersti: – Kunne du hatt samme stilen hjemme selv?

En av de største utfordringene for designeren

Programleder Kjersti Bergesen kan fortelle om en familie som fikk bygget på huset og som dermed fikk ny romløsning, men som ikke kunne finne ut av hvordan en T- formet stue kan utnyttes.

– Ingen enkel sak, sa designer John Zoffmann da han fikk se rommet, men etter litt tenketid ble det løsning på problemet.

– Dette er et av de vanskeligste rommene vi har gjort og som han har fått i oppgave å løse. Men du verden for en løsning han kom opp med! Hvem skulle tro at en «catwalk» midt i stuen var det som skulle til for at det T-formede rommet skulle få sine brukbare soner? sier Kjersti.

Les også: Bli bedre kjent med John Zoffman

Gutta får en kunstutfordring

Ellers i programmet handler det om definering av ulike bruksområder i et stort rom, og du får praktiske tips når det gjelder avretting av gulv, belysning og ikke minst hvordan lage et stort «kunstverk».

Kjersti gir gutta en utfordring der de skal lage hver sine biter til et stort sammensydd «maleri», kunstnertalenter eller ikke...

Se «Tid for hjem» på TV 2 i kveld klokken 20.00!

Se smakebiter av kveldens episode:

590225