toppen norge
toppen norge

– Det var veldig rart og veldig følsomt

Fikk se programmet for aller første gang. SE VIDEO.

I «Til toppen av Norge» skal 14 deltakere reise fra Jomfruland til Galdhøpiggen sammen med programleder Cecilie Skog.

– Jeg har veldig høyt blodtrykk nå

Serien ble spilt inn i høst, og på mandag ble deltakerne gjenforent i forbindelse med forhåndsvisningen av det første programmet, som sendes på TV 2 i kveld klokken 20.00.

Det var mildt sagt god stemning da deltakerne fikk se programmet for aller første gang, og da visningen var over strålte hele gjengen.

Se video øverst i saken!

– Jeg syns det var supergøy å se alle ablegøyene og det morsomme vi fant på under denne turen, kombinert med det alvoret som det faktisk var. Jeg har veldig høyt blodtrykk akkurat nå, sier Andre Nerheim.

– Veldig rart og veldig følsomt

Helene Støren Fredriksen reiste på turen sammen med sin eks-narkomane lillebror Herman Frisch. For henne ble det en spesiell opplevelse å se første program.

– Jeg syns det var veldig rart å se. Det var en fantastisk opplevelse å være der, og nå ble den samme følelsen brakt opp igjen. Det var veldig rart og veldig følsomt. Jeg begynte å gråte flere ganger, sier hun.

Azfar Majothi ble med på turen for å oppleve mer av den norske naturen og for å få et bedre forhold til tvillingbroren Azhar. Han var også fornøyd med premiereprogrammet.

– Det var fint, det. De ble bra fremstilt alle sammen.

Bli bedre kjent med deltakerne her

Skal se programmet med datteren

Andre Nerheim har lagt en halvveis plan om hvordan han skal se den offisielle premieren på TV 2 i kveld.

– Jeg kommer mest sannsynlig til å sitte hjemme i stua med lillejenta mi på fanget og forklare at pappa er på TV, sier Andre.

Se «Til toppen av Norge»-premieren onsdag klokken 20.00 på TV 2!

589658