VIL STIFTE FAMILIE: Katarina Flatland ønsker seg barn:  ¿ Jeg har lyst til å bli mor i ung alder. (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
VIL STIFTE FAMILIE: Katarina Flatland ønsker seg barn: ¿ Jeg har lyst til å bli mor i ung alder. (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)

Katarina Flatland kapret kjæresten etter krangel i dokø

Kjæresten falt pladask for Katarinas frekke tone. Programlederen letter på sløret om «mannen i hennes liv».

TV 2s programleder Katarina Flatland (23) har tidligere vært svært hemmelighetsfull om forholdet til kjæresten Harald Dobloug.

Nå letter den vakre «Sønner av Norge»-programlederen på sløret om sin nye flamme. Hun er nemlig ikke i tvil om at hun har møtt mannen i sitt liv.

– Får meg til å føle meg som en prinsesse

– Han er det snilleste menneske jeg har møtt. Det er en klisjè, men han får meg til å føle meg som en prinsesse. Det er jo det man vil, er det ikke! Jeg synes det er viktig i et forhold at man får fram det beste hos den andre, og det gjør han for meg. Også håper jeg at jeg gjør det hos han også, forteller Flatland i et intervju med magasinet Det Nye.

Les også: Katarina Flatland innkalte til familieråd etter nakenbildene

FORELSKET: Katarina Flatland er stormforelsket i kjæresten Harald Dobloug.  (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
FORELSKET: Katarina Flatland er stormforelsket i kjæresten Harald Dobloug. (Foto: Odd Steinar Tøllefsen)
23-åringen har blitt veldig bevisst på hva hun vil ha i en mann, og hvilke kvaliteter som er viktig.

– Harald er et varmt og snilt mennekse, og behandler meg så fint. Han er drømmemannen, legger hun til.

Flataland har den siste tiden måttet sette studiene i ernæringsfysiologi på vent, da hun denne våren er aktuell som programleder i både «Sønner av Norge» og «Heder og Hammer» på TV 2.

– Han så helt forferdelig ut

Harald Dobloug er medisinstudent, og de to møttes på en utkledningsfest med medisinstudentene. Der ble det kjærlighet ved første blikk. På festen hadde Katarina kledd seg ut som tysk budeie, og Harald Dobloug som blotter.

– Var det blottefrakken du falt for?

– Ja, han så helt forferdelig ut. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle finne kjærligheten der! Det virket veldig fjernt. Jeg var dessuten veldig singel, og var ikke keen på å møte noen. Men det er jo da det skjer!

Les også: Katarina Flatland: – Det var mildt sagt pinlig

Paret fant tonen når de kranglet om plassen i dokøen.

– Vi var skikkelig frekke med hverandre. Jeg er veldig god på å være frekk, skjønner du, sier 23-åringen til magasinet.

Dagen etter møtte hun Dobloug igjen, på et galla-arrangement.

– Det var da det første kysset kom. Vi hadde ikke snakket sammen, bare flørtet litt med blikk. Så gikk jeg bort til han og sa: «Jeg vet du har hatt lyst til å kysse meg hele kvelden, men jeg kan si med en gang at det kommer ikke til å skje». Da ble han sur og fornærmet - og kysset meg, sier Flatland til Det Nye.

Vil stifte familie

Siden har paret holdt sammen, og utsiktene for å stifte egen familie er ikke lenger så langt fram i fremtiden for Flatland.

– Ja, og en gang trenger ikke å være så lenge til. Jeg er veldig familiekjær, og gleder meg så utrolig til å gifte meg og få barn. Jeg er veldig tradisjonell. Før ville jeg ha barn veldig tidlig, og jeg har fortsatt lyst til å bli mor i ung alder, men jeg setter veldig stor pris på den friheten jeg har nå, legger hun til.

Den vakre programleder var tidligere sammen med fotballspilleren Vadim Demidov.

Les også: Katarina Flatland stormforelsket under TV-innspilling