MammaOgLene 1024
MammaOgLene 1024

– Jeg ble syk i hodet av det

Lene Alexandra til moren om puppefortiden.

GRATIS: SE EPISODE 2 AV NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER

I dag har tv2.no nettserie «Lene Alexandra» premiere. Første og andre episode av realityserien om den tidligere puppemodellen, artisten og personlige treneren, er nå lansert på tv2.no.

I episode to av realityserien får vi bli med Lene Alexandra hjem til leiligheten på Sandaker i Oslo, hvor hun bor sammen med moren Nina.

Mer om episode 1: Fra sexy bimbo til sporty babe

Bor i kollektiv med mamma

Etter at Lene Alexandra ble voksen har hun og moren både delt leilighet og kunne snakke om det aller meste sammen.

– Jeg er moren min er bestevenner og vi bor samme i kollektiv. Jeg elsker henne over alt på jord og hun er den beste roommaten jeg noensinne kunne fått, sier Lene Alexandra.

Selv om de to av og til kan bli smålei av hverandre, er det ikke aktuelt for Lene å flytte fra mamma Nina.

GRATIS: SE EPISODE 2 AV NETTSERIEN «LENE ALEXANDRA» HER

– Det jeg synes er deilig med mamma og det å bo sammen med henne, er at jeg kan være meg selv 110%. Det er altfor bra å bo hos moren min, og derfor har jeg ikke tenkt så veldig mye på å flytte ut, sier hun med et smil.

Se første episode av serien her: Fra sexy bimbo til sporty babe

Moren: – Var imot silikonpuppene

I episoden får Lene Alexandra og moren besøk av Lenes manager i Sony Music, Therese Karlsson. Selv om de skal snakke om den kommende platen, sklir platen over på Lenes tidligere karriere.

forside
forside
Perioden da artisten ga ut singelen «My boobs are ok» blir et tema, og moren legger ikke skjul på at hun ikke var like fornøyd med alle avgjørelsene som ble tatt på den tiden.

– For det første så var jeg ikke for silikonpupper, og jeg har aldri sagt ja til det. Jeg likte det ikke, men tenkte «shit, dette er min datter og sånn er hun. Hun må få gjøre det hun har lyst til og har hun lyst til dette så må hun gjøre det», sier Nina.

Mens de ser på den mye omtalte puppemusikkvideoen, reflekterer Lene over perioden.

– Det var før jeg innså at alle andre bare lo av meg. Når jeg så på meg selv som en seriøs artist og ingen andre gjorde det, sier 30-åringen.

Les også: Lene Alexandra tar oppgjør med puppefortiden

– Ble syk i hodet

Og Lene Alexandra legger ikke skjul på at rollen som puppebimbo etterhvert gikk hardt inn på henne.

– Jeg var «Boobs-Lene» 24/7 og fikk ikke lov til å være noe annet heller. Når du spiller en rolle så mye så blir du den rollen. Det er method acting liksom. Du blir helt syk i hodet til slutt. Jeg ble helt «koko». Det var ikke lett å riste av seg den rollen heller, siden jeg hadde gått så sinnsykt inn i det. Det ble litt slitsomt, sier hun.

Les alt om nettserien og se episodene her

Les også: Lene Alexandra: – Mannfolk er bare mas!