william,
william,

Sønner av Norge-William: – Galskap å bo med disse jentene

Glad og bekymret på samme tid. Se bloggvideo.

I kveldens episode av «Sønner av Norge» får vi se at jentene hos William blir vist rundt i den norske bydelen Ballard. Der tar han med Melissa på en skikkelig romantisk date.

Mens noen er i lykkerus, er det andre som sliter. Mari har fremdeles problemer med å være seg selv på grunn av språket.

– Akkurat nå har jeg det ganske så forferdelig, sier Mari i kveldens episode. – Prosessen med å velge disse jentene er ufattelig vanskelig.

Les også:Mari om alenedaten med William: – Jeg føler at jeg fikk åpnet meg

Se Williams videoblogg nederst!

– Jeg prøver å takle det

Men også William sliter litt med å ha jentene på besøk. I videoen du kan se øverst forteller William hvordan det egentlig er å bo med så mange jenter.

– Å bo med alle disse jentene er galskap. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle gjøre noe som dette. Jeg er glad, litt bekymret og prøver å ta det kommer for noe jeg aldri har trodd jeg skulle gjøre. Og det å leve med fire jenter på dette stadiet i livet er veldig interessant. Det er morsomt og veldig nervepirrende, sier William i videoen øverst.

Se også: – Å date alle jentene samtidig er enhver manns drøm

Vil ikke ha valgpress

William har foreløpelig enda ikke sendt hjem noen av jentene han inviterte til å flytte hjem hos ham. Og dette med valgene er heller ikke noe han ser frem til.

– Prosessen med å velge disse jentene er ufattelig vanskelig. Jeg vil ikke en gang tenke på det nå. Jeg vil bare glemme det litt og tenke på det en annen dag. På den måten kan jeg bli kjent med jentene uten å ha valgpresset i bakhodet.

Han er klar på hva den største forskjellen mellom norske og amerikanske jenter er.

– De norske er litt sjenerte og det tar litt tid for dem å åpne seg. Men i dag viste de hvem de var, og det var veldig morsomt.

Se Williams videoblogg:

589500

Se «Sønner av Norge» på TV 2 i kveld klokken 20.00!