morten flere
morten flere

Hvilken av Morten Ramms karakterer er morsomst?

Si din mening - vinn fete Torsdag kveld t-skjorter!

De fleste har fått med seg at den kommende sesongen av Torsdag kveld fra Nydalen - som sparkes i gang på TV 2 torsdag 8. mars - blir uten Morten Ramm.

Denne våren skal nemlig Morten forsøke å fylle Oslo Spektrum på egen hånd, og med en slik oppgave foran seg blir det knapt med tid til å bidra i Nydalen også.

Vil du følge Morten i hans gigantprosjekt, kan du klikke her.

Men selv om ikke Morten vil bli å se i nye sketsjer, har han satt dype spor i de seks sesongene han har vært i Torsdag kveld fra Nydalen, og nå kan du være med på å kåre hvilken av karakterene hans som har vært aller morsomst.

Vi har denne gangen hoppet over de karakterene Morten har spilt i enkeltsketsjer, og heller konsentrert oss om de karakterene han har latt oss le av gjentatte ganger.

Og da blir det altså opp til deg å vurdere om DJ Dan bør stikke av med seieren, eller om kanskje Tommy P er den ultimate karakteren? Har du ledd mest av Varg Veum eller Tom-Freddy fra Rammteateret? Kan USA-venn Jørgen Brecke slå supersjekker Kevin Clausen og vil "Ivar Dyrhaug" klatre forbi "Takk for det-mannen"?

Du bestemmer, og du stemmer i den grå boksen til høyre.

Legger du igjen din størrelse (XL - L - M eller S) i kommentarfeltet nedenfor, er du også med i trekningen av en liten stabel megafete Torsdag kveld t-skjorter.

Lykke til!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!