bodø-voldtekt - Etterforsker overfallsvoldtekt i Bodø

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne i 20-årene i forrige uke anmeldte en overfallsvoldtekt i Rønvik i Bodø.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den angivelige overfallsvoldtekten skjedde natt til søndag 15. januar. Kvinnen i begynnelsen av 20-årene var ute og gikk i området, da en ukjent gjerningsmann overfalt og voldtok henne, opplyser Salten politidistrikt.

Kvinnen ble avhørt onsdag 18. januar, og siden da har politiet etterforsket saken med full styrke. Politiet har også avhørt vitner, samt gjort undersøkelser på åstedet.

Salten politidistrikt opplyser at arbeidet med å sikre informasjon er årsaken til at de først åtte dager etter at den angivelige voldtekten fant sted, velger å opplyse om saken.

Politiet ber publikum som kan ha gjort observasjoner i området Vollveien– Dyrliveien i Rønvika mellom klokka 4.30 og 5.30 natt til forrige søndag, om å ta kontakt.

– Spesielt er politiet interessert i å komme i kontakt med en syklist og en mørkkledd mann til fots som hver for seg har passert åstedet i det aktuelle tidsrommet. Disse to kan ha gjort observasjoner som kan hjelpe politiet i den videre etterforskningen, skriver politidistriktet i en pressemelding. (©NTB)