NORSK DESIGN: Den norske motedesigneren Fam Irvoll er kjent for sin bruk av 3D  og tegneserieelementer, galskap og humor   her representert ved en flamingokjole.
NORSK DESIGN: Den norske motedesigneren Fam Irvoll er kjent for sin bruk av 3D og tegneserieelementer, galskap og humor her representert ved en flamingokjole.

Skal det være en flamingokjole?

Eller kanskje en kattehatt, sigarett-bh eller kjole med påsydde teddybjørner? Her er motedesigner Fam Irvolls hotteste design!

Fam Irvoll er kjent for sin bruk av 3D-elementer, sterke farger og humor i sine kolleksjoner. Vi har samlet et knippe av motedesignerens hotteste, flotteste, særeste og kuleste design. Se bildene, og si din mening i avstemningen under!

LES OGSÅ: Følg dronning av galskap på TV2.no

Motevisninger, superstjerner og webserie

Hun har jobbet som assistent for noen av verdens største designere. Hun har deltatt med motevisninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005. Hun har designet klær for superstjerner som Lady Gaga, Katy Perry og Marina and the Diamonds. Og hun er hovedperson i webserien «FAM» på TV2.no. Fam Irvoll er en av Norges største og mest populære motedesignere.

Vil du følger Fam Irvolls liv som motedesigner og mamma - se webserien «FAM» her!

FAM IRVOLL: Hun har superstjerner som Lady Gaga, Marina and
  the Diamonds og Katy Perry blant sine største fans. Fam Irvoll er blant
  Norges største og mest populære motedesignere.
FAM IRVOLL: Hun har superstjerner som Lady Gaga, Marina and the Diamonds og Katy Perry blant sine største fans. Fam Irvoll er blant Norges største og mest populære motedesignere.

Skal det være en flamingokjole?

ALICE I EVENTYRLAND: Motedesigner Fam Irvoll lar seg gjerne
  inspirere av Alice i eventyrland. Her fra Fams motevisning for høst-
  og vinter 2010/11 under Oslo Fashion Week.
ALICE I EVENTYRLAND: Motedesigner Fam Irvoll lar seg gjerne inspirere av Alice i eventyrland. Her fra Fams motevisning for høst- og vinter 2010/11 under Oslo Fashion Week.
Farger, fest og galskap. Kattehatter, flamingokjoler og sigarettundertøy. Fam Irvoll er kjent for sin bruk av sterke farger, humor og 3D-elementer, og hennes kolleksjoner er gjerne inspirert av tegneserier, leker, mat, kaker og godterier. Fam Irvoll designer klær for både kvinner og menn. I 2010 viste hun sin første barnekolleksjon, «Little Cupcakes».

LES OGSÅ: Et halvår med Fam Irvoll

Tyll, volum og galskap

Fam Irvoll har utdanning fra Esmod International og Central St Martins i London. Hun har tidligere jobbet som assistent for blant andre stjernedesigner Vivienne Westwood, Gareth Pugh og den norske designeren Peter Løchstøer.

Fam Irvoll har deltatt på en rekke moteuker, blant annet London Alternative Fashion Week, Riga Fashion Week, samt deltatt med motevisninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005.

Under motevisningen på By:Larm i februar i fjor sendte Fam Irvoll modellene nedover catwalken iført både askerbeger-bher og sigaretthårbøyler - les anmeldelsen av motevisningen her!

Da Fam Irvoll viste sin nyeste kolleksjon under Oslo Fashion Week i august i fjor stod både tyll og volum, fjær og galskap i fokus.

Fam Irvoll viser under Oslo Fashion Week i februar, samt under London Fashion Week i vår.

Hva synes du om Fam Irvolls design? Sjekk ut vår samling av motedesignernes kuleste, særeste, søteste og hotteste design, og si din mening i avstemningen under!