storm cæsar
storm cæsar

Storm vender tilbake til «Hotel Cæsar»

Se hva som skjer på hotellet denne uken.

Eva og Otto inviterer til forlovelsesfest, men det er Goggen som har den mest overraskende kunngjøringen å komme med. Han har kommet inn på Harvard Business School og sjekker dermed ut av hotellet. Goggen pakker og tar farvel, den vanskeligste avskjeden er med Runa. Full av tårer velger Goggen å gå videre i livet.

Juni og Arnfinn skal på businnestur til Paris for å besøke Julie. I mellomtiden må Pelle intervjue kanditatene til portiér-stillingen.

Roger vil ikke bli med på bloggfesten til Vanessa, så fremt Jens August skal samme sted.

Besøk Vanessas blogg her!

Tom er tilbake fra treningsleiren. Han blir rasende når han hører mobilmeldingene fra Runa, der Goggen feilaktig har kommet med på opptaket. Tom hører at de bestiller roomservice, og tenker sitt. Når han i tillegg ser Goggen og Runa omsvermet i lobbyen, renner det over for Tom.

Men Runa prøver iherdig å forklare hvor redd hun har vært for Tom. Og Goggen skjønner at det aldri kan bli han og Runa igjen.

Bloggzone

Det er dagen for Bloggfesten, hvor Vanessa er nominert til de gjeve prisene «Årets blogger» og «Årets roaster». Paradoksalt nok er hun nominert for en blogg hvor hun tidligere har hengt ut Jens August. Det også dagen for den årlige og tradisjonelle seilturen med Mowinckel og hele Anker-Hansen-familien skal dit, unntatt Jens August, han har valgt å bli med Vanessa på bloggfesten.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Vanessa gjør stor suksess på festen og mange vil ha autografer og intervju. Jens August føler seg ikke hjemme i det unge miljøet, og føler at forholdet til Vanessa blir helt feil. Uventet slår Jens August opp.

Alkoholforgiftet

Vanessa ligger bevisstløs på intensiven.Roger føler han sviktet datteren, og rusher av gårde til sykehuset. Han vil at Vanessa skal flytte hjem igjen, men Monica dukker opp og vil ha Vanessa hjem til seg. Hva vil Vanessa velge?

Jens August vil revitalisere hotellet til en «by», en ny måte å tenke hotell på. Han vil at alt av kultur, shopping, underholdning og rekreasjon skal være tilgjengelig på hotellet. På den måten slipper gjestene å forlate hotellet og legger igjen alle pengene på Hotel Cæsar. Jens August presenterer et forslag til ny logo, men det spørs om det blir godt mottatt hos Juni.

Og som ikke det er nok: En gammel kjenning vender tilbake til hotellet.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her