MERYL BLIR MAGGIE: Meryl Streep spiller Margaret Thatcher i filmen «The  Iron Lady».  (Foto: Stella Pictures, Scanbox Entertainment)
MERYL BLIR MAGGIE: Meryl Streep spiller Margaret Thatcher i filmen «The Iron Lady». (Foto: Stella Pictures, Scanbox Entertainment)

Meryl Streep: – Du kan banne på at jeg er jernkvinne privat

Maggie Thatcher-tolker Meryl Streep er streng på hjemmebane.

Neste fredag kan man se Meryl Streep (62) som den tidligere engelske statsministeren Margaret Thatcher i «Jernkvinnen». Til VG avslører hun at hun selv er en tøffing på hjemmebane:

– Er du kanskje en jernkvinne hjemme? undrer avisen.

– Det kan du banne på! I hvert eneste ekteskap er det en streng og en ettergivende forelder. Gjett hvem jeg er? Far er den snille, så barna har alltid gått til ham når det er noe. Det er faktisk initialer i huset mitt som jeg ikke ante hva betydde. DTM. «Don`t Tell Mom». Det fant jeg nettopp ut. Utrolig hva? sier Meryl og ler trillende i følge VG.

Les også: Her kysser Meryl Streep og Sandra Bullock

Norskætted ektemann

Meryl Streep er gift med norskættede skulptøren Don Gummer (65) og har fire voksne barn som i sin barndom hadde Oscar-vinneren som sjef i familien. Fru Streep ble for øvrig tildelt Golden Globe for sin innsats som Maggie Thatcher forrige helg og hun er nå storfavoritt til Oscar-prisen.

Les også: Meryl Streep satte Golden Globe-rekord

Ny Mamma Mia-suksess

Filmen «Jernkvinnen» er regissert av Phyllida Law, som også laget «Mamma Mia». Med denne drømmeduoen er det nok klart for nok en kassasuksess på norske kinoer.