SAVNET: Anna Anka blir savnet av barna Ellie og Ethan hjemme i USA, mens hun nå deltar i «Skal vi danse».
SAVNET: Anna Anka blir savnet av barna Ellie og Ethan hjemme i USA, mens hun nå deltar i «Skal vi danse».

Anna Anka til pressesjef:
– Kjør dem opp i ditt store rævhull

Nå tigger «Skal vi danse»-stjernen penger.

Anna Anka tigger nå penger fra svenske aviser for å stille opp på intervjuer, skriver Expressen Extra.

TV3 vil ikke samarbeide

Sponsorene har trukket seg for lengst, og ingen i TV3, hvor hun har vært stor stjerne og hatt flere programmer, ønsker å ta i den kontroversielle TV-profilen med ildtang engang.

– Nei, vi har ingen planer om å samarbeide med Anna Anka, hun har jo vært litt sint på oss den siste tiden, sier TV3s pressesjef Max Lagerbäck til Extra.

Han viser til at Anka skrev følgende på hans Facebook-side:

«Ta din transvestitt og dina wannabe-journalister och kjør dem opp i ditt stora rævhull Max! Skaff deg ett liv».

Sint på dommere

Overfor Extra ønsket ikke Anka å snakke om privatlivet, det vil hun for ettertiden kreve betalt for, fastholder hun overfor avisen.

Etter deltakelsen i norske «Skal vi danse» i fjor, har det vært stille rundt Anka, som smalt godt med dørene også før hun forlot Norge.

Hun gikk ut mot dommerne og ba dem rømme landet.

– De må flytte til Sverige, og slå seg sammen med resten av de sjalu menneskene. Det beste rådet jeg har til dem er at de må jobbe med sine egne liv og la meg være i fred. Sannheten er at om du faktisk telte stemmene fra det norske folk, så hadde jeg vunnet, sa Anka til «God kveld Norge».

– Dårligste taper gjennom tidene

Dommer Tor Fløysvik gikk så langt som å kalle Anka for Skal vi danses dårligste taper gjennom tidende. Den kritikken bet ikke på hos Anka.

– Jeg er en vinner, og jeg synes synd på ham som ikke kan se hva ordentlig talent er. Jeg bryr meg ikke om hans meninger. Det var jeg som lagde show, skrev hun i en epost til «God kveld Norge».

Anka mente også at «Skal vi danse» var fikset.

Det førte til at også TV 2 så seg nødt til å kommentere beskyldningene.

– Anna Anka har vært strålende for programmet og på parketten, derfor er det trist at hun avslutter sin tid i «Skal vi danse» slik hun nå har valgt å gjøre det, sa presseansvarlig for programmet, Unn Grethe Berge til «God kveld Norge».