Frankrike til mellomspillet uten poeng

Trippelmester Frankrike tapte overraskende 23-26 mot Ungarn i håndball-EM fredag. Null poeng med inn mellomspillet gjør medaljesjansene små for franskmennene.

Karabatic (Foto: Darko Bandic, © DRB RC**LON**)

Frankrike er regjerende mester i EM, VM og OL, men det franske laget har gjort et skuffende gruppespillet i Serbia. Kun Russland, som røk ut av EM tidligere fredag, ble slått på tre kamper.

Skal franskmennene forsvare EM-gullet fra 2010 er de helt avhengig av hjelp fra andre.

Det var likevel Frankrike som førte kampen i første omgang og ledet 14-12 ved pause. Ungarn kom tilbake og utlignet halvveis ut i annen omgang og rykket siden fra da det gjaldt som mest.

Superstjernen Nikola Karabatic skuffet stort for det franske laget fredag. Han scoret kun 3 mål på 15 forsøk.

Ungarerne kunne også gi en stor takk til målvakt Nándor Fazekas, som reddet hele 21 skudd på 44 forsøk. Szabolcs Zubai ble kampens toppscorer med seks mål. (©NTB)