SAN103
SAN103

– Veldig vanskelig å sende hjem Yngve

Og nå begynner Jessie å bli redd for at guttene skal se på henne som en venn. Se hennes personlige video.

I mandagens episode av «Sønner av Norge» fikk vi se at det var valg hos «Jessie» i Berkeley. Hun valgte å sende hjem Yngve, så nå er det bare Kristoffer, Stian, og Werner igjen hos henne.

I videoen du kan se nederst blogger Jessie om hvordan det var å velge ut Yngve, og hvordan det er å ha alle disse guttene hjemme hos seg.

Se Jessie sende hjem Yngve øverst, og hennes personlige bloggvideo nederst.

Les også: – Å date alle jentene samtidig er enhver manns drøm

– Ikke så ille som jeg trodde

Jessie hvisker når hun videoblogger fordi guttene i rommene ved siden av henne har lagt seg.

– I dag flyttet alle guttene inn, og det var ikke så ille som jeg trodde det skulle bli. Jeg prøvde å få dem til å føle seg som hjemme, men jeg forstår veldig godt at det er litt vanskelig når man må sove i noen andres rom og er i et annet land. Men det har vært veldig bra å bli bedre kjent med alle mer på det personlige planet, sier hun.

– Vanskelig å si «hade» til Yngve

I episoden så vi altså at Jessie valgte å sende hjem Yngve.

– Valget var kjempevanskelig for meg fordi jeg fikk bli godt kjent med alle fire. Det gjorde det litt mer vanskelig å si «hadet» til Yngve fordi han er en utrolig bra fyr og jeg vil veldig gjerne holde kontakten med ham, sier Jessie.

Se video: Se alle «Sønner av Norge»-datene

– Jeg klarer ikke å flørte

Selv om hun synes det var deilig å få litt tid alene med guttene uten kamera, frykter hun at det kan bli litt snålt å være alene sammen med tre gutter.

– Jeg har i hvert fall lagt merke til at jeg ikke under noen omstendigheter klarer å flørte. Det føles for rart å flørte foran noen som er i samme situasjon som de andre. Jeg tror jeg trenger en del alenedater før alle bare begynner å tenke på meg som en venn. For hvis det skjer, så er jeg fortapt og ingenting funker, sier Jessie.

– Målet for morgendagen er å ha mer enn femten minutter alene med hver av dem.

Se hele bloggvideoen:

588785