SJOKKERT: Danse dommer Tor Fløysvik fikk hakeslepp da han så navnet sitt i markedsføringen av et program han takket høftlig nei til. (Foto: Roger Fosaas, © ps)
SJOKKERT: Danse dommer Tor Fløysvik fikk hakeslepp da han så navnet sitt i markedsføringen av et program han takket høftlig nei til. (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Tor Fløysvik i klinsj med TVNorge

«Skal vi danse»-dommeren ble annonsert som deltaker på et program han takket nei til.

I november ble «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik forespurt om å være med på TV Norge-konseptet «4-stjerners middag».

Dette takket han nei til.

Han skulle nemlig gjennom en operasjon, og ble sykmeldt i seks uker, da programmet skulle spilles inn.

Dansedommeren fikk derfor hakeslepp da han så sitt eget navn på plakaten når TVNorge nå markedsfører programmet for sitt publikum.

Bad om betenkningstid

– Er jeg så attraktiv at jeg får navnet mitt på plakaten til programmer jeg ikke er med i? Spøker Fløysvik overfor «God Kveld Norge».

Les også: Derfor begynner Linni å gråte i «4-stjerners middag»

Fløysvik forteller at da han fikk forespørselen om å være med i programmet i høst, bad han om noen dagers betenkningstid.

– Jeg måtte finne ut av en del personlige ting. Jeg tok kontakt med de etter noen dager og takket høflig nei, sier Fløysvik.

I mellomtiden har TVNorge satt Tor Fløysviks navn på reklamekampanjen som er å se på T-baner og bussholdeplasser i hele Norge. Plakaten gikk nemlig i trykken før Fløysvik rakk å komme med sin tilbakemelding til TV-kanalen.

– Jeg har aldri sagt ja til å være med på dette programmet, bedyrer han.

Total forvirring

TVNorge oppfattet imidlertid at Tor hadde takket ja til program-deltakelse.

– Vår forståelse var at Tor Fløysvik hadde takket ja til deltakelse i programmet, men at han siden måtte takke nei. I mellomtiden gikk plakaten i trykken med hans navn på. Vi beklager selvsagt dette, sier mediesjef i TVNorge, Hanne McBride.

Mediesjefen understreker at kampanjen med den aktuelle plakaten tas ned denne uka.

Selebert selskap

I programmet inviterer fire norske kjendiser, hver sin gang, til treretters middag i sitt hjem. I det selebre selskapet konkurrerer de om å oppnå flest poeng for den kulinariske opplevelsen og innsatsen på underholdningsfronten.

I år er blant annet Mia Gundersen, Elisabeth Andreassen, Eli Rygg, Finn Schjøll, Steinjo, Janne Formoe og Marianne Aulie aktuelle som deltakere i programmet.

Les også: Se kjendisenes ville «Zumba»-oppvisning