2012 er Dragens år, et år i kjærlighetens tegn. (Foto: Illustrasjonsfoto)
2012 er Dragens år, et år i kjærlighetens tegn. (Foto: Illustrasjonsfoto)

– I år bør du bli samboer, gifte deg og få barn

Her er årshoroskopet for Dragens år 2012.

2012 er Dragens år. Det betyr at det bir et fantastisk år for kjærligheten.

– Alle bør være litt tøffe og frempå for nå har du virkelig muligheten til å treffe THE LOVE OF YOUR LIFE!, sier astrolog Sophia Lea entusiastisk.

De kinesiske årene går i en turnus på tolv, så det er altså tolv år siden sist det var Dragens år.

– Om du har opplevd et brudd er det fordi du skal treffe en som passer deg bedre i år, sier astrologen.

Les også: Vi bruker mer tid alene

I år bør du fri og gifte deg

Dragens år begynner på mandag 23. januar og varer frem til 9. februar 2013.

– Akkurat som dragen, blir dette året fargerikt, livlig og spennende for de fleste, mener Sophia.

Dragens år er en god tid for store handlinger og store initiativ.

– Det er nå man bør fri til hverandre, flytte sammen og gifte seg, oppfordrer hun.

Les også: I år inspireres vi av pastellfarger og 80-tallet

Barn født i Dragens år er heldige

I tillegg til ekteskap og kjærligheten, anbefaler hun å få barn.

– Et gammelt kinesisk ordtak sier; «Det er bedre å gjøre det enn å gå glipp av det». Kinesere ser på Drageåret som en tid for lykke, inspirasjon og et år som fremmer ekteskap og familieforøkelser, kan hun avsløre.

Har du tenkt på å få barn lenge, er dette et meget godt år å sette barn til verden.

– Det sies at barn født i Dragens år er heldige barn som bringer lykke til sine omgivelser.

Les også: Flere unge menn sliter med sexlysten

Gjør noe ut av året

Selv om det kan gå bedre for enkelte tegn enn for andre, bringer Dragens år muligheter til alle.

– Gjør mest mulig ut av disse tolv månedene fremover, anbefaler Sophia Lea.

Les også: Astrolog Sophia Lea: – Gift deg ved nymåne

Les også: Lisa Williams stilte til nettprat, les svarene her

Her er ditt horoskop for året 2012

VÆREN 21.MARS - 20.APRIL

Nymåne belyser relasjonssektoren i horoskopet ditt og kjærligheten er i sentrum i hele september. Du vil føle deg verdsatt og få annerkjennelse for det du gjør på arbeidsplassen.
VÆREN 21.MARS - 20.APRIL Nymåne belyser relasjonssektoren i horoskopet ditt og kjærligheten er i sentrum i hele september. Du vil føle deg verdsatt og få annerkjennelse for det du gjør på arbeidsplassen.
TYREN 21.APRIL - 21.MAI
Kjærlighetsplaneten Venus og kommunikasjonsplaneten Merkur er gunstig plassert i forhold til tegnet ditt. Dette gir en vidunderlig tid med sosiale aktiviteter, forelskelse og romantiske opplevelser.
TYREN 21.APRIL - 21.MAI Kjærlighetsplaneten Venus og kommunikasjonsplaneten Merkur er gunstig plassert i forhold til tegnet ditt. Dette gir en vidunderlig tid med sosiale aktiviteter, forelskelse og romantiske opplevelser.

TVILLINGENE 22.MAI - 21.JUNI
Denne måneden bør du prioritere hjemmeaktiviteter, gjerne hage arbeid eller oppussing. Sett av litt tid for partneren også og ta igjen det forsømte.
TVILLINGENE 22.MAI - 21.JUNI Denne måneden bør du prioritere hjemmeaktiviteter, gjerne hage arbeid eller oppussing. Sett av litt tid for partneren også og ta igjen det forsømte.
KREPSEN 22.JUNI - 22.JULI
I september vil kjærligheten blomstre og du kan se frem til mange romantiske og lidenskapelige øyeblikk med din kjære.
Hvis du er singel så kan du lett forelske deg igjen, i en tidligere flamme.
KREPSEN 22.JUNI - 22.JULI I september vil kjærligheten blomstre og du kan se frem til mange romantiske og lidenskapelige øyeblikk med din kjære. Hvis du er singel så kan du lett forelske deg igjen, i en tidligere flamme.

LØVEN 23.JULI - 23.AUGUST
Energiplaneten Mars passerer tegnet ditt og du er sprudlende entusiastisk, engasjert og kreativ. Du nyter mange harmoniske stunder med din utkårede og nære venner. Senk ned farten i slutten av måneden.
LØVEN 23.JULI - 23.AUGUST Energiplaneten Mars passerer tegnet ditt og du er sprudlende entusiastisk, engasjert og kreativ. Du nyter mange harmoniske stunder med din utkårede og nære venner. Senk ned farten i slutten av måneden.
JOMFRUEN 24.AUGUST - 23.SEPTEMBER
Du er i rampelyset og mange blir smittet av din utstråling. Nå kan du sjarmere de fleste du møter. Er du singel så er tiden inne for å møte den store kjærligheten.
JOMFRUEN 24.AUGUST - 23.SEPTEMBER Du er i rampelyset og mange blir smittet av din utstråling. Nå kan du sjarmere de fleste du møter. Er du singel så er tiden inne for å møte den store kjærligheten.

VEKTEN 24.SEPTEMBER - 23.OKTOBER
Hvis du vurderer ny jobb så er denne måneden gunstig til å legge ut cv på nettet og søke ledige stillinger. Økonomien er stabil og du kan bruke litt penger på deg selv. I slutten av måneden er det mer fokus på festlige aktiviteter med venner.
VEKTEN 24.SEPTEMBER - 23.OKTOBER Hvis du vurderer ny jobb så er denne måneden gunstig til å legge ut cv på nettet og søke ledige stillinger. Økonomien er stabil og du kan bruke litt penger på deg selv. I slutten av måneden er det mer fokus på festlige aktiviteter med venner.
SKORPIONEN 24.OKTOBER - 22.NOVEMBER
Spennende nye prosjekter fanger din interesse på arbeidsplassen og du er har det travelt i hele september. Husk å ha tid til partneren som kan føle seg litt forsømt. Er du singel så kan du møte en lidenskapelig partner som deler dine interesser.
SKORPIONEN 24.OKTOBER - 22.NOVEMBER Spennende nye prosjekter fanger din interesse på arbeidsplassen og du er har det travelt i hele september. Husk å ha tid til partneren som kan føle seg litt forsømt. Er du singel så kan du møte en lidenskapelig partner som deler dine interesser.

SKYTTEN 23.NOVEMBER - 21.DESEMBER
Du kan glede deg til positive tilbakemeldinger på jobben, som vil styrke dine fremtidige karriere utsikter. Sørg for å ha litt fri og planlegg morsomme aktiviteter med familien og barna.
SKYTTEN 23.NOVEMBER - 21.DESEMBER Du kan glede deg til positive tilbakemeldinger på jobben, som vil styrke dine fremtidige karriere utsikter. Sørg for å ha litt fri og planlegg morsomme aktiviteter med familien og barna.
STEINBUKKEN 22.DESEMBER - 20. JANUAR
Denne måneden er du reiselysten, kunnskapstørst  og sugen på å utvide horisonten. Det er nå du kan begynne på kurset du alltid har ønsket eller besøke det stedet du lenge har drømt om.
STEINBUKKEN 22.DESEMBER - 20. JANUAR Denne måneden er du reiselysten, kunnskapstørst og sugen på å utvide horisonten. Det er nå du kan begynne på kurset du alltid har ønsket eller besøke det stedet du lenge har drømt om.

VANNMANNEN 21.JANUAR - 18.FEBRUAR
Denne måneden er det mye fokus på økonomien og sannsynligheten er til stedet for en liten lønnsforhøyelse eller bonus. Ikke ha dårlig samvittighet for å bruke litt penger på deg selv og dine nærmeste.
VANNMANNEN 21.JANUAR - 18.FEBRUAR Denne måneden er det mye fokus på økonomien og sannsynligheten er til stedet for en liten lønnsforhøyelse eller bonus. Ikke ha dårlig samvittighet for å bruke litt penger på deg selv og dine nærmeste.
FISKENE 19.FEBRUAR - 20.MARS
Fullmåne er i ditt eget tegn og gjør september til en av de beste månedene for deg for kjærlighet og romantiske relasjoner. Du sprudler av lykke og føler deg mer sensuell og attraktiv enn på lenge. Du kan se frem til mange gledesfylte, lidenskapelige og romantiske opplevelser .
FISKENE 19.FEBRUAR - 20.MARS Fullmåne er i ditt eget tegn og gjør september til en av de beste månedene for deg for kjærlighet og romantiske relasjoner. Du sprudler av lykke og føler deg mer sensuell og attraktiv enn på lenge. Du kan se frem til mange gledesfylte, lidenskapelige og romantiske opplevelser .