mari, will sønner av norge
mari, will sønner av norge

– Jeg er redd han ikke skal se hvem jeg egentlig er

Mari sliter med språket i USA. Se video.

I «Sønner av Norge» er fire norskamerikanere på jakt etter en norsk kjæreste. Det betyr at samtalene og datene stort sett må foregå på engelsk.

– Jeg høres dritkjedelig ut

For Mari Nervik er det en større utfordring enn hun hadde trodd å snakke engelsk hele tiden.

– Før jeg reiste hjemmefra tenkte jeg at dette ville bli kjempebra, og at å snakke engelsk går fint. Men da jeg kom hit og fikk det opp i ansiktet, så ble jeg veldig nervøs. De andre jentene bare prater i vei som om det skulle være helt normalt, sier Mari.

Hun er derfor bekymret om William kommer til å bli ordentlig kjent med henne til tross for den lille språkbarrieren.

– Jeg er veldig redd for at han ikke skal bli kjent med den jeg egentlig er fordi jeg på grunn av språket. Språket mitt blir litt enkelt når jeg snakker. Og så er jeg egentlig ganske morsom. Jeg syns egentlig jeg er veldig morsom når jeg er hjemme! Alle flirer av meg, men her får jeg ikke til å tulle på engelsk. Hva skal jeg si på engelsk? Jeg høres dritkjedelig ut, sier Mari og ler.

Les også: Sønner av Norge-beilerne flytter inn: – Jeg blir veldig fort betatt

– Nervøs når jeg skal snakke engelsk

lineemilie
lineemilie
Mari er ikke alene om å slite med språket. I kveldens episode får vi også se at Bjorns beiler Line Emilie Olsen endelig ankommer USA etter å ha hatt eksamen.

Line Emile ble valgt ut av Bjorn på bakgrunn av en skypedate og har dermed fått mindre tid med Bjorn enn de andre tre jentene.

Men med bare én dag i USA og et nytt valg som nærmer seg, begynner hun å bli frustrert over at hun ikke har kommet over språkbarrieren.

– Jeg synes det er veldig vanskelig å snakke engelsk. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med deg, men jeg blir veldig nervøs når jeg skal snakke engelsk, sier hun til Bjorn.

Se «Sønner av Norge» på TV 2 i kveld klokken 20.00!