LA (Foto: TV2)
LA (Foto: TV2)

Lene Alexandra: – Jeg har ikke mye å skamme meg over

Slik blir Lene Alexandras nye nettserie. Se smakebit her.

Se traileren til Lene Alexandra i videovinduet over

Lene Alexandra Øien har gjennomgått en stor forvandling de siste årene. Fra en hverdag som puppemodell og artist, satser hun nå på jobben som personlig trener og sin kommende plateutgivelse.

Tirsdag har første episode i TV2.nos nettserie om Lene Alexandra premiere, og i nettserien kalt «Lene Alexandra» får seerne for alvor ta del i hennes spennende liv.

Kameraene har fulgt 30-åringen både på trening, i musikkstudio, på kjendisfest, spa og hjemme hos henne og mamma Nina på Sandaker i Oslo.

Selv er hun nå svært positiv til å «vise alt» for seerne.

– Føler ikke skam

– Jeg føler at de sidene jeg viser nå er ganske uskyldig i forhold til sider jeg har vist før. Nå er jeg bare meg selv. «What you see is what you get». Jeg føler ikke jeg har så mye å skamme meg over, sier Lene Alexandra til «God kveld Norge».

Etter mange år i bransjen er hun likevel klar på at hun må sette visse grenser.

– Jeg syns det er flott å vise flere av mine fasetter, men jeg har mine grenser og de setter jeg bevisst siden jeg har opplevd å bli presset til å tråkke over de før. Så selv om jeg nå deler mye av meg selv i denne nettserien er det bare en brøkdel av livet mitt. Livet mitt er mangfoldig og fargerikt og jeg velger selv hvilke rom jeg ønsker at folk skal få komme på besøk i, understreker hun.

Les også: Lene Alexandra tar oppgjør med puppefortiden

– Drøm i oppfyllelelse

Med både egen nettserie og kommende plateutgivelse går Lene Alexandra et spennende og innholdsrikt år i møte.

lene5 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
lene5 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
– Det hele er surrealistisk for meg. Det at mine drømmer går i oppfyllelse gjør meg lykkelig. Jeg har jobbet hardt og målbevisst i mange år. Den siste tiden har jeg jobbet ca. 12 timer hver dag, så jeg har ikke rukket å tenke så mye på forventningspress, sier artisten som også slipper sin nye EP fredag i neste uke.

Les også: Lene Alexandra sammenlignes med skandalemodell

– Gjør så godt jeg kan

Med årene har hun også blitt tryggere på seg selv, og er ikke like opptatt av hva andre mener.

– Jeg velger å styre tankene mine til å tenke positivt. Man kan styre tankene sine og dette har jeg jobbet mye med siden sist jeg var i ilden. Før hadde jeg lavere selvfølelse og jeg strebet mer etter det perfekte. Det bor fortsatt en perfeksjonist i meg, men jeg har blitt rundere i kantene. Jeg kan ikke annet enn å gjøre så godt jeg kan, sier Lene.

Første episode i nettserien kan du se førstkommende tirsdag på TV2.no

Les også: Lene Alexandra truet med selvmord for å få psykologhjelp