Petter på seks år er lidenskapelig rallyfan. Han ønsker å møte en ekte rallysjåfør.
Petter på seks år er lidenskapelig rallyfan. Han ønsker å møte en ekte rallysjåfør.

Petter (6) drømmer om å møte en rallysjåfør

Sesongavslutning på «Ønskedrømmen».

I sesongavslutningen til «Ønskedrømmen» er de på plass i Elverum for å oppfylle folks ønsker.

Drømmer om rally

Petter på seks år er lidenskapelig rallyfan. Han ønsker å møte en ekte rallysjåfør

Petter (6) sitter i rullestol, og hjemme er omgivelsene tilrettelagt for det, men hos bestemor er det ikke like enkelt å komme seg inn i huset med rullestolen. «Ønskedrømmen» gjør det de kan for å gjøre det lettere for Petter.

Petter er i tillegg en stor rallyfan og drømmer om å møte en ekte rallysjåfør. Hvordan det går med Petter kan du se i «Ønskedrømmen» på lørdag.

Flere ønsker

Sonja har i løpet av den siste tiden mistet flere av sine kjære, og i sorgen har hun funnet stor trøst og omsorg i Gerd som eier begravelsesbyrået Sonja har benyttet seg av.

Gerd og sønnen driver byrået, og det blir liten tid til ferie og fritid for henne. Det ønsker Sonja at vi kan gjøre noe med, som en stor takk for all hjelp og støtte hun har fått fra Gerd.

Torunn og Lena jobber ved barneavdelingen på sykehuset i Elverum og ønsker vår hjelp til å oppgradere lokalene for å gjøre det hyggeligere for barna som behandles der. Og med god hjelp fra profesjonelle interiørarkitekter, håndverkere og ekspertise fra noen av de små pasientene, gir «Ønskedrømmen» avdelingen en skikkelig ansiktsløftning.

Se «Ønskedrømmen» på TV 2 lørdag klokken 20.00!

Les mer om «Ønskedrømmen»