stellalllalla (Foto: TV2/Stella Pictures)
stellalllalla (Foto: TV2/Stella Pictures)

Stella Mwangi: – Jeg ble flau og rød som en tomat

Slik opplevde Stella Mwangi «Moccamann»-skandalen.

Onsdag kveld strømmet kjendisene til førpremieren av «Mission Impossible: Ghost Protocol» på Colosseum kino i Oslo. Blant de actionstemte kjendisene på det røde løperen var Stella Mwangi.

Hun var også til stede under Spellemann-utdeling forrige lørdag, og ble mildt sagt sjokkert da Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus kom med sin mye omtalte «Moccamann»-kommentar.

Se intervju med Stella i videovinduet øverst i saken.

– Flau og rød som en tomat

– Jeg ble så flau. Jeg må ærlig talt si det. Jeg kjente at jeg ble veldig varm og rød som en tomat, så begynte jeg å le. Man sier ikke det. Det var flaut, sier Mwangi til «God kveld Norge».

I likhet med store deler av musikk-Norge har hun nå lagt episoden bak seg.

– Herregud! Lifes moves on. Skjedd har skjedd. Det var ikke det beste man kunne gjøre akkurat der og da, sier Stella og legger til:

– Madcon håndterte det bra da.

Les også: Peter Peters: – Plumbo er mer enn tilgitt

– Plumbo er tilgitt

I etterkant av Blokkhus` « Når jeg står her nå får møkkamann en ny mening: Mokkamann!»-kommentar til gutta i Madcon som overrakte bandet «årets publikumspris», har alle parter blitt forsonet.

Blokkhus la seg regelrett flat i minuttene etter uttalesen, og har siden også beklaget seg i flere medier. Madcons manager, Peter Peters, mente det hele var en medieskapt sak.

– Vi ble helt overrasket. Det her er rett og slett en medieskapt sak. Det er mediene etterpå som har helt bensin på bålet. Gutta gikk av scenen etter å ha delt ut prisen og hadde ikke engang fått med seg hva som ble sagt. De møtte et pressekorps og slengte ut noen kommentarer som ble hausset opp, uttalte Peter Peters til «God kveld Norge» dagen etter utdelingen.

Les også: – Gratulerer med tidenes første rasistiske takketale!!!