MOTENS FØRSTEDAME: Michelle Obama er blant våre viktigste stilikoner. Se bilder av førstedamens mange moteøyeblikk!
MOTENS FØRSTEDAME: Michelle Obama er blant våre viktigste stilikoner. Se bilder av førstedamens mange moteøyeblikk!

Motens førstedame

Er Michelle Obama den nye Jackie Kennedy? Se bildene av førstedamens største moteøyeblikk!

Hun er elegant, sofistikert og sexy, hun har blitt kåret til en av verdens best kledde kvinner og hun er elsket av designerne, motepressen og folket. Michelle Obama er et av våre fremste moteikon og trendsettere.

Hva synes du om Michelle Obamas stil? Si din mening i avstemningen under!

LES OGSÅ: Se moteprinsessens flotteste antrekk

Motens førstedame

STILIKON: Michelle Obama er kjent for sin personlige stil og
  gode motesans, og sammeliknes gjerne med tidligere førstedame Jackie
  Kennedy.
STILIKON: Michelle Obama er kjent for sin personlige stil og gode motesans, og sammeliknes gjerne med tidligere førstedame Jackie Kennedy.
Michelle Obama har på kort tid blitt et av verdens fremste moteikoner. Førstedamen er kjent for sin personlige stil, gode motesans og modige stilvalg, og har flere ganger blitt sammenliknet med tidligere førstedame og stilikon Jacqueline Kennedy.

LES OGSÅ: Hun var best kledd i 2011

Michelle Obama er like stilsikker og moteriktig til hverdags som til fest, og har blitt hyllet av en samlet motepresse for sin evne til å mikse eksklusive designerplagg med rimeligere klær fra store kjedebutikker. Overraskelsen var likevel stor da presidentfruen stilte på det populære «The Tonigh Show with Jay Leno» i et antrekk fra det amerikanske high street-merket J. Crew. For mens Michelle Obama i større tilsetlninger foretrekker kreasjoner fra designere som Jason Wu, Alexander McQueen og Narciso Rodriguez, bruker hun også gjerne plagg fra kjedebutikker som H&M, Gap og amerikanske Target.

LES OGSÅ: Kle deg som Alexa Chung

Verdens best kledde?

Michelle Obama har tidligere blitt kåret til en av verdens best kledde kvinner av det amerikanske magasinet Vanity Fair, side om side med stilikoner som Kate Middleton, Tilda Switon og Lady Gaga. Førstedamen har også vært på coveret av motebibelen Vogue.

LES OGSÅ: Fra grå mus til moteprinsesse

Hva synes du om stilen til Michelle Obama? Se bildene av førstedamens mange moteøyeblikk, og si din mening i avstemningen under!