SEXGAL: Britney Spears koser seg gjerne
SEXGAL: Britney Spears koser seg gjerne

Ny bok avslører Britneys sex-orgier

Skal ha hatt ville orgier på turne.

Britney Spears skal ifølge den britiske tabloidavisen The Sun nå forberede seg på skandaleavsløringer ettersom en ny bok om hennes liv på turne skal være klar.

Les også: Britney Spears' karriere:

Skrev bok i hemmelighet

En av Britneys tidligere medarbeidere skal i all hemmelighet ha jobbet med en bok der han avslører intime historier om trekanter, origer og lesbesex under Britneys «Toxic»-turne.

Den tidligere ansatte, Fernando Flores, hevder han har landet en millionavtale med et stort forlag i USA om rettighetene til boka. Boken skal komme i disse dager ettersom Britney nå planlegger å starte et nytt kapittel i livet med sin tredje ektemann Jason Trawic.

Enorm seksuell apetitt

– Britney har en enorm seksuell apetitt, og hun fortalte meg at på turneene hennes er det ingenting som ikke går, skal Flores ha fortalt en venn.

– Hun hadde massevis av unge, attraktive dansere rundt seg hele tiden. De drakk, tok dop og hadde hete kvelder i boblebadet, forteller vennen.

Saksøkte Britney

Flores jobbet for Britney i 2010, og er samme mannen som saksøkte henne for seksuell trakassering. Han hevdet den gang at popstjernen skal ha forsøkt å tvinge ham til sex og at hun konstant gikk rundt naken i huset.

Les også: Britney Spears: – Lei av trening, elsker sjokolade.

Britneys advokater har tilbakevis alle påstandene som løgn, men saken skal opp i retten i år. Nå ser dte ut til at Flores har en plan B for å tjene penger på sitt korte arbeidsforhold hos Britney Spears.