Yosef Wolde Mariam med sønnen Noah (Foto: TV 2)
Yosef Wolde Mariam med sønnen Noah (Foto: TV 2)

Madcon-Yosef: – Jeg visste det kom til å gjøre vondt

«The Voice»-mentoren snakker ut om å være pappa og artist. Se video!

– Jeg tror han trodde at jeg var onkelen hans i ett år.

Det sier «The Voice»-mentor og Madcon-rapper Yosef Wolde-Mariam om hvordan det har vært å kombinere et fremgangsrikt artistliv med sønnen Noah.

Fredag klokken 22.30 viser TV 2 dokumentaren «Dette er The Voice», som er en oppladning til talentshowet som har premiere på samme kanal 27. januar. I programmet får vi nære møter med de fire mentorene som i tillegg til Yosef består av Magne Furuholmen, Sondre Lerche og Hanne Sørvaag.

Se en smakebit av programmet ovenfor!

– Visste det kom til å gjøre vondt å være borte

I dokumentaren forteller rapperen at han på forhånd innså at det kom til å bli tungt å kombinere rollene far og superstjerne.

– Jeg hadde en veldig lang samtale med meg selv før jeg fikk barn. Jeg fikk barn mens jeg var i den hardeste, og beste, perioden av vår karriere, så jeg var inneforstått med at det var en god del ting jeg kom til å gå glipp av som jeg visste kom til å gjøre vondt. Som å høre sønnen min si sitt første ord, gå sitt første skritt, alt dette her, forteller han åpenhjertig.

– Jeg prøver å være den beste mannen og pappaen jeg kan være i den tiden som finnes. Det er først nå vi har blitt godt kompiser, nå er vi virkelig venner. Det synes jeg er veldig kult, fortsetter den ferske mentoren før vi får se ham krabbe rundt på alle fire med sønnen på ryggen, fortsetter han.

Les også: Derfor takket Madcon-Yosef ja til «The Voice»

Med Sondre i New York

I kveldens program får vi også bli med Hanne Sørvaag for å observere låtskriverlivet i Stockholm, mens Magne Furuholmen forteller om drømmen om å finne en ny internasjonal stjerne når «The Voice» sparker igang neste uke.

TV-kameraene følger i tillegg Sondre Lerche til New York der forberedelsene til fjorårets siste konsert dokumenteres. Han forteller at popstjernedrømmen han hadde da han var liten er blitt til noe ganske så annet.

– Jeg lever et ganske rart liv, og det skjer bestandig mye rart i livet. Men mest av alt lever jeg en kunstnertilværelse, der jeg skriver, lager musikk og samarbeider med andre musikere og kunstnere. Jeg driver mitt eget lille plateselskap og spiller konserter. Det er ganske mye rart som skjer.

Les også: Sondre Lerche trodde ikke han skulle digge «The Voice»

Se «Dette er The Voice» fredag klokken 22.30 på TV 2. Les alt om «The Voice» på tv2.no/thevoice! Bli fan av «The Voice» på Facebook ved å trykke Like på denne siden.

The Voice-mentorene (Foto: Alexander Kayiambakis)
The Voice-mentorene (Foto: Alexander Kayiambakis)