pettermari
pettermari

Petter Pilgaard avslører sitt eneste kompleks

Se video av Petters forandring!

I gårsdagens episode av Petter elsker Mari blir Pilgaard tvunget til frisøren, etter ti år med sleiken som lenge har vært hans varemerke.

Hos kjendisfrisør Birger Løkeng prater Petter ut om hans største, og eneste kompleks.

– Jeg har dessverre begynt å få litt viker, så jeg har jo nesten vurdert å flytte til Vikersund for å understreke det. Det er mitt største kompleks, det er den eneste komplekset jeg har med hele kroppen min og jeg har prøvd å skjule det så godt jeg kan.

Mari fikk nok

Etter å ha hatt den samme sveisen i over 10 år sa forloveden Mari klart ifra at det var på tide med en forandring.

– Det er veldig stramt inntil hodet, og når du ikke har verdens største hode ... Han hadde kanskje kledt en litt luftigere frisyre, sier Mari om forlovedens sveis.

Petter selv har også lyst på en forandring.

– Mari har mast lenge om at jeg må skifte sveis, jeg har jo hatt den samme backslick greia i 10 år. Det er jo som en hjelm for meg som jeg bare drar på meg om morgenen. Men nå var det nok.

Les også: Lene Alexandra får realityserie på TV 2

– Jeg synes det er sjarmerende

I episoden prater Petter ut om forholdet til vikene sine, og han innser at han fremhever de med sleiken sin.

– Det er som Mari sier, man må jobbe med vikene, ikke mot de. Og jeg jobber jo mot de jeg vettu, sier han til Birger Løkeng.

– Det du gjør, det fremhever vikene, svarer frisøren. Du må være veldig, veldig forsiktig så det ikke blir en hentesveis light.

Mari forstår ikke Petters kompleks, men er glad han endelig får seg en ny frisyre.

– Petter har jo veldig komplekser for vikene. Han henger seg opp i noe jeg mener ikke er noe problem i det hele tatt. Jeg synes det er sjarmerende egentlig, sier hun.

Les også: Mari Haugersveen drømmer om bryllup tre dager til ende