Arsene Wenger, Arsenal (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Arsene Wenger, Arsenal (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

Arsene Wenger: – Vi gjør en enorm feil

Arsene Wenger er knallhard med forsvaret sitt etter tapet for Swansea.

Swansea - Arsenal 2-3:

Arsenal gikk på sitt andre strake tap da de tapte 2-3 for Swansea, og manager Arsene Wenger var alt annet enn sprudlende etter kampen.

– Vi spilte mot et godt lag. Men vi har tapt de to siste kampene under spesielle omstendigheter. Vi var uheldig, for det var aldri straffespark, mener Arsenal.sjefen.

Han mener Arsenal hadde mer enn nok muligheter til å få med seg alle tre poengene, men kan takke seg selv for at det endte med null.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Vi gjør en enorm feil på 2-3-målet, som er vanskelig å forklare. Vi hadde akkurat kommet tilbake til 2-2 og vi visste at vi hadde det som skulle til da til score et tredje mål. Da må en være mer erfaren og ta bedre avgjørelser, tordner han.

LES OGSÅ: Swansea pekte nese til Arsenal

Han vil ikke ta noe bort fra Swanseas prestasjon, men mener at det var en kamp Arsenal burde vunnet.

The Gunners har hatt store skadeproblemer denne sesongen, men nå er de fleste på vei tilbake. Wenger mener laget hans er godt nok til å komme blant de fire beste i Premier League.

– Ja, men i øyeblikket taper vi poeng, som jeg ikke håper vil bli avgjørende. Mot Fulham ledet vi 1-0 i 85 minutter. I dag kommer vi tilbake på 2-2 og taper. På sikt kan du ikke tåle det, sier Wenger.