Fernando Torres forsøkte et volleyskudd mot Sunderland, men scoret ikke. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Fernando Torres forsøkte et volleyskudd mot Sunderland, men scoret ikke. (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)

- Torres kommer nærmere scoring for hver kamp

Andre Villas-Boas sier til tv2.no at tre poeng mot Sunderland var en nødvendighet.

London (TV 2 Sporten): Andre Villas-Boas har erkjent at Premier League-tittelen er utenfor rekkevidde, men Chelsea må jobbe beinhardt for å sikre seg en plass i Mesterligaen neste sesong. Blåtrøyene sliter fortsatt med å prestere optimalt, men mot Sunderland var det flere lyspunkter for den 34 år gamle manageren. Fernando Torres var solid, Michael Essien returnerte og Frank Lampard scorer mål – selv mange hevder at han er på hell.

- Det å stoppe Sunderlands glimrende form er noe vi må være fornøyde ned. Vi var nødt til å legge ned solid innsats for at det skulle skje, og det måtte vi i 90 minutter i dag. Vi var sikre med ballen i beina, men Sunderland lå lavt og kompakt hele veien, sier Andre Villas-Boas til tv2.no på pressekonferansen på Stamford Bridge.

Les også: Villa stoppet tapsrekken

Sjanser
Gjestene utfordret et Chelsea-forsvar som tidvis har vaklet denne sesongen. Londonerne klarte imidlertid å unngå et nytt poengtap på eget gress.

Les også: Nå kan du ikke overse Frank Lampard mer, Villas-Boas

- Begge lag skapte sjanser, og det var en underholdende kamp. Vi produserte nok, men gjorde det spennende ved at vi ikke scoret flere. Heldigvis klarte vi å ro det i land. Det var viktig for oss siden de andre topplagene foreløpig har vunnet denne runden, sier Villas-Boas.

Torres i form
Fernando Torres har tatt flere steg i riktig retning den siste tiden. I dagens kampprogram legger ikke spanjolen skjul på at det siste året har vært blytungt, men han takker samtidig for støtten han har fått i klubben. Mot Sunderland var han blant Chelseas klart beste spillere.

Les også:- Chelsea enig med Cahill og godtar Alex-bud

- Torres er i ferd med å få en fin rekke med kamper, og han finner inspirasjon, motivasjon og form. Både spillerne og fansen står bak ham, og det er fint gjort av supporterne. Det er godt å se at selvtilliten hans øker, og han bidrar med målgivende. Han scoret ikke, men han kommer nærmere for hver eneste kamp.

Cahill er klar
Gary Cahill satt på tribunen da hans nye lagkameraer slo Martin O’Neills mannskap. De fleste trodde at midtstopperen skulle bli presentert før avspark, men papirarbeid har forsinket overgangen.

- Det kan gå i orden i løpet av morgendagen, sier Chelsea-bossen.

Les også: Rhodri Giggs om broren Ryan: – Han ødela livet mitt

Engelsk presse har meldt at Chelsea og Queens Park Rangers er enige om en pris for Alex. Det stemmer imidlertid ikke.

- Jeg er ikke helt sikker (på hvordan det ligger an red.anm.), men vi har en mening om hva markedsprisen for Alex er. Budet til QPR er ikke langt unna, og jeg tror de kommer til å forbedre det. Jeg tror klubbene kan komme til enighet hvis samtalene fortsetter, sier Villas-Boas.