UNITED:   Når man leser om oss høres kombinasjonen rar ut, men låta er så fet og alt passer så bra sammen, sier Kristian Rønning (23), aka «Sirius». Lørdag er han aktuell i Melodi Grand Prix sammen med Benedicte Adrian og Haji Saleem.
UNITED: Når man leser om oss høres kombinasjonen rar ut, men låta er så fet og alt passer så bra sammen, sier Kristian Rønning (23), aka «Sirius». Lørdag er han aktuell i Melodi Grand Prix sammen med Benedicte Adrian og Haji Saleem.

MGP-klare «United»: – Det er mange som lurer på hva i all verden vi driver med

Nostalgi møter hip hop når Benedicte Adrian, rapperen Sirius og Haji møtes i en helsprø coctailblanding av en Melodi Grand Prix-låt.

Benedicte Adrian gjør comeback i MGP 2012 sammen med rapperen Sirius (24) og den nye sangkometen Haji (28). Gruppa, som kaller seg United, fremfører en låt som består av en helsprø blanding av nostalgi og nyfødt hip hop. - På tide med noe annet enn «drag gueens» «På papiret er kanskje dette den merkeligste konstellasjonen i MGP noensinne. Dette samarbeidet trancenderer alt vi har vært borti. Her får fans