KLAMYDIA : NRJ programleder Petter Pilgaard synger om kjønnssykdommen i ny sang. (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
KLAMYDIA : NRJ programleder Petter Pilgaard synger om kjønnssykdommen i ny sang. (Foto: Glenn Svendsen , © ps)

Petter Pilgaard endte på swingersparty

Havnet på nachspiel med fremmede, nakne mennesker.

Denne uken har hele Norge vært opptatt av Trond Giskes nachspiel på Lorry etter NHO-konferansen. Petter Pilgaard var ikke på Lorry, men er godt erfaring i nachspiel.

Swingersparty

Den velkjente partykongen kjent fra «Paradise Hotel» har mange ulike opplevelser. Etter at han ble radiovert i NRJ's morgenshow ble det færre nachspiel på Petter. Hans heftigste opplevelse på et nachspiel skjedde på et hotellrom i Oslo.

– Det hele startet med at noen eldre mennesker jeg tilfeldigvis møtte spurte om jeg ville bli med på nachspiel. Jeg endte opp på et ordentlig swingersparty, med bare fremmede folk, sier Petter Pilgaard til VG.

Les også: Klart for ny sesong av «Petter elsker Mari»

Lot seg rive med

Petter Pilgaard har roet ned nachspiel aktiviteten betraktelig etter at han ble sammen med Mari Haugersveen. Men han glemmer ikke swingerspartyet så lett, og lot seg rive med.

– Da utviklingen av nachspielet ble som det ble, var det bare en ting å gjøre, å brette ned buksene og hive seg med. Det eneste jeg angrer på var at jeg gikk før jeg fikk avslutta ordentlig, om du skjønner hva jeg mener, avslutter Pilgaard til VG.

Les også: Mari Haugersveen drømmer om bryllup tre dager til ende