Dustin Penner (Foto: Abelimages/Afp)
Dustin Penner (Foto: Abelimages/Afp)

Utskjelt hockeystjerne ryggskadet under pannekakefrokost

Bare rør for Dustin Penner.

Absurde idrettsskader slutter aldri å fascinere. Rekken strekker seg fra det underholdende, via det pinlige, til det grusomt smertefulle.

I sistnevnte kategori finner vi definitivt den ungarske Janos Baranyai. Vektløfteren var uheldig og fikk albuen ut av ledd under et stevne i 2008.

Smertefull var også Watford-kaptein Jay DeMerits skade året etter. Den den gang 29 år gamle spilleren måtte gjennom en øyeoperasjon etter å ha ødelagt synet ved å skjære seg på en kontaktlinse.

Mer pinlig er Fulhams Bobby Zamoras skade fra samme år. Spissen falt på mystisk vis ut av sengen og måtte melde avbud til en Premier League-kamp med stig rygg.

- Skulle bare pannekaker
Pinlig er også idrettsskaden gjengitt på hockeybloggen lakingsinsider.com denne uken. NHL-stjernen Dustin Penners presterte å skade seg da han strakte seg etter en av konas fristende pannekaker - servert kl. 13 - dagen etter kamp.

- Jeg lente meg bare over bordet for å ta for meg av de deilige pannekakene min kone hadde laget til meg. Da låste alt seg med én gang. Jeg kunne ikke reise meg og måtte ha hjelp til å kle på meg, sier Penners selv.

Jeg kunne ikke reise meg og måtte ha hjelp til å kle på meg.

- Jeg dro til klinikken i håp om at de kunne utføre magi og få det åpnet opp, men treneren bare så på meg og sa: «dra hjem», sier ulykkesfuglen.

Vingen har slitt på banen siden LA Kings hentet ham for et drøyt år siden. Forholdet til fansen blir trolig ikke bedre etter at den frittalende spilleren nå har fått en egen hastag på Twitter - #pennercakes.

Pannekakeepisoden har også vært tema i ESPNs populære Around The Horn.

Møter fansen til forsoning - over pannekaker
I et forsøk på å avvæpne den massive oppmerksomheten «Pancakegate» har fått, la spilleren torsdag ut et åpent brev hvor han inviterer fansen til pannekakemiddag. Pengene går til veldedighet.

«Forhåpentligvis kan dette også hjelpe til å rette fokus mot hvor alvorlig akutte ryggsmerter kan være for enkelte», skriver Penner i brevet.