FORSVANT: Egil Drillo Olsen. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
FORSVANT: Egil Drillo Olsen. (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Egil Drillo Olsen (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)
Egil Drillo Olsen (Foto: Aas, Erlend/Scanpix)

Drillo forsvant - støtteapparatet startet leteaksjon

Da landslaget skulle ta seg til hotellet var sjefen plutselig borte vekk.

Bangkok (TV 2 Sporten): Den norske landslagstroppen som torsdag landet i Thailand er full av unggutter, men det var sjefen selv som skapte hodebry for resten da de skulle ta seg videre fra Suvarnabhumi flyplass og inn til Bangkok sentrum.

VIDEO: Se video av «leteaksjonen» i videovinduet øverst!

Spørsmålet alle stilte seg var nemlig: Hvor er Drillo?

Mens døgnville spillere kom seg fort gjennom passkontrollen for å hente bagasjen, var ikke landslagssjefen å se noe sted. Resten av troppen fortsatte videre til bussen som skulle kjøre dem fra flyplassen, men fortsatt ingen tegn til Drillo.

Les også: TV 2 sender Norges Thailand-kamper

Letegruppe
Assistenttrener Ola By Rise, fysioterapeut Roar Robinson og flere andre i støtteapparatet gikk sammen i en «letegruppe» for å spore opp den savnede – uten hell. Forsøkene på å kontakte ham på mobiltelefonen mislyktes også.

Til slutt fikk de til og med navnet opplest over høyttaleranlegget.

- Drillo er en eller annen plass på flyplassen - han dukker nok opp. Han har vært på flyplass før, så det skal nok gå bra, sa keepertrener Frode Grodås mens letingen fortsatt pågikk.

Allerede på hotellet
Etter en halvtimes venting fikk bussen beskjed om å kjøre til hotellet. En liten gruppe ble igjen på flyplassen for å løse mysteriet, men etter en ny halvtime fikk også de klarsignal til å komme seg inn til byen – da var nemlig sjefen funnet.

- Drillo er på hotellet. Dårlig kommunikasjon, var Ola By Rises enkle svar.