Bård og Vegard Leite (Foto: Robert Dreyer Holand/Thomas Reisæter/TV 2)
Bård og Vegard Leite (Foto: Robert Dreyer Holand/Thomas Reisæter/TV 2)

Nå skal Idol-Vegards onkel erobre TV-skjermen

Merker presset etter nevøens finaleplass.

I høst stod Vegard Leite (19) på «Idol»-scenen hver fredag og sang seg til andreplass i konkurransen. Nå skal hans onkel Bård Leite (27) kjempe om vinnertittelen i «The Voice». Han merker presset for å kunne måle seg med nevøens prestasjon.

– Jeg har en nevø som har blitt veldig flink nå og som har gjort det stort i «Idol». Som onkel må jeg levere. Så jeg har en del folk rundt meg som har forventninger til at jeg skal komme videre, forteller han til tv2.no.

Stolt onkel

Men selv om nevøen kapret en finaleplass, tør ikke Bård å håpe på det samme.

– Jeg klarer ikke å se for meg å bli finalist i «The Voice» for det er så utrolig mange flinke artister med, mener Bård som til daglig jobber som piping engineer.

– Jeg får si som Vegard: «Vi får ta en låt om gangen», sier han og ler.

Skal gi alt

Allerede på sin første «Idol»-audition fikk Vegard krasse tilbakemeldinger fra dommerne. Bård er derfor klar over at det kan bli hardt å hevde seg i en slik konkurranse.

– Det skal mye til for å komme til en finale, så det er viktig å ha fokus på hver låt og gjøre sitt aller beste, så holder det så lenge det holder, sier den spente artisten.

Oppdatert fredag klokken 20.25: Bård gikk videre i «The Voice». Se og diskuter opptredenene til alle deltakerne som gikk videre her!

Se «Idol»-Vegards første audition:

547759