sjokk
sjokk

Fikk sjokk av «Tid for hjem»-oppussingen

Vi har tatt en prat med familien etter innspilling. Hva synes de egentlig om stuen?

I sesongens andre episode ble vi med da en 80-tallsstue fikk smake malekosten til programleder Kjersti Bergesen og resten av «Tid for hjem»-gjengen.

Les også: Denne stuen er ikke for pyser!

Les også: Disse produktene ble brukt til stuen

– Vi fikk sjokk!

Da designer Karin Faber slo til med skikkelig spreke tapeter i «Tid for hjem» hadde stuens eiere May-Liss og Carsten allerede innstilt seg på at det kunne ha kommet opp noen farger på veggene.

– Vi forberedte oss på at det kunne komme en sprek tapet i stuen, sier May-Liss til programmets nettsider.

– Planen var at vi skulle prøve å virke overrasket for kamera. Det viste seg å være totalt unødvendig. I det den fargesprakende og mønstrede tapeten slo mot oss, fikk vi sjokk! sier Carsten.

I dag er biblioteket blitt familiens favorittrom. Bokhyllene er fylt opp med bøker og tapeten er ikke lengre så dominerende.

-«Lesehjulet» er et fantastisk møbel. Rommet gir en fargerik glede og intimitet, og er et morsomt rom å være i, sier Carsten.

– Tidligere var dette et rom vi gikk gjennom, mens nå er det her vi oppholder oss, fortsetter May-Liss.

Har du pusset opp eller laget noe selv? Last opp ditt beste interiørbilde – vinn flotte premier!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

carsten_460
carsten_460

Har utvidet spisestuen

I stuen står det meste som da TV 2 forlot stuen, men noe mer oppbevaring er det blitt.

«Hvalen fyller sin funksjon. May-Liss har lagt sin elsk på kortsiden av sofaen. Her kan hun sitte og se ut i hagen, mens Carsten ikke nekter for at den er god å sove middag på. Og kanskje ikke overraskende finner barn dette store hoppeslottlignende møblet særdeles attraktivt.

Spisestuen liker de så godt at de har kjøpt skjenk i samme serien, og en plate som forlenger bordet gir enda mer bordplass.

Skulle ha bort alle gardinene – så kom «Tid for hjem»

May-Liss hadde bare noen få gardiner igjen før «Tid for hjem» kom på besøk, og var stolt av det. Planen var at alle skulle vekk. Så kom designer Karin Faber med gardinskinner og gardiner i hele stuen.

– Vi liker at de både kan skille rommene fra hverandre og at de på en måte kan bli en tapet, sier hun.

– Dere virker jo veldig fornøyd, er det ikke noe dere ikke er fullt så fornøyd med?

– Nei, hvis jeg må trekke frem noe så er det at jeg trodde at noen av stolene skulle være litt bedre å sitte i, men det er fordi du ber oss om å finne noe negativt. Vi er fornøyde, sier en smilende May-Liss.

Hva synes Carsten egentlig?

Mot slutten av tirsdagens program sier Carsten «jentene liker det, alle tre», til dem som lurer på hva han virkelig synes kan han berolige både seerne og «Tid for hjem»-gjengen.

– Jeg er veldig begeistret jeg også. Spesielt for biblioteket. Tidligere satte jeg meg i stuen for å lese, nå setter jeg meg i «Lesehjulet», forsikrer Carsten.

Neste episode av «Tid for hjem» ser du på TV 2 tirsdag klokken 20.00!