tfh3
tfh3

Last opp ditt beste interiørbilde – vinn flotte premier!

Vær med å gi andre inspirasjon i «Folkets interiørtips» og du kan vinne flotte premier.

På nettsiden «Folkets interiørtips» kan du laste opp noe du har laget/gjort selv og som du tror kan være til inspirasjon for andre.

Mange som pusser opp eller trenger å få fikset noe i hjemmet, er på utkikk etter inspirasjon. Kanskje er din løsning akkurat den noen andre er på jakt etter?

Hjelp oss å lage Norges største inspirasjonsside for interiør og hjem!

Klikk her for å se bilder eller laste opp eget bilde!

Hvordan deltar jeg?

Alle kan delta. Ingenting er for stort og ingenting er for lite. Det eneste du trenger å gjøre er å ta et oversiktlig bilde som viser miljøet/objektet ditt tydelig og laste det opp på nettsiden.

Der må du også skrive litt om hva du har gjort og velge den kategorien som passer til det du har laget. Kategoriene man kan laste opp til er «Hage/terrasse», «kjøkken», «barnerom», «møbler og dekor», «stue» og «annet».

Har du et bilde av flere miljø/objekt så må du gjerne laste opp dem og være med i konkurransen med dem også. Alle dine andre bidrag vil vises under hvert av dine innsendte bidrag.

Hvis du vil vise hvordan produktet/rommet var før så må du gjerne du sette to bilder sammen i et bildebehandlingsprogram før du laster det opp.

Vinn flotte premier

I tillegg til å være til inspirasjon for andre så kan du også vinne premier. I forbindelse med denne nettsiden har «Tid for hjem» en konkurranse. Hver uke trekkes det ut en vinner. Denne «Ukens utvalgte» vinner gavekort på valgfri maling fra LADY og Jotun til en verdi av 1000 kroner levert av Jotun. Vinneren kåres av en «Tid for hjem»-jury og blir presentert på «Tid for hjem» sine nettsider på TV2.no.

Til slutt kåres to hovedvinnere som hver vinner valgfri maling fra LADY og Jotun til en verdi av 10.000 som er levert av Jotun. Den ene vinneren er den som har fått flest stemmer, mens den andre vinneren blir bestemt av en «Tid for hjem»-jury.

Klikk her for å se bilder eller laste opp eget bilde!