Salomon Kalou (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Salomon Kalou (Foto: EDDIE KEOGH/Reuters)
Newcastles stjerneskudd Demba Ba skal stå på ønskelisten til Arsenal manager Arsène Wenger. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Newcastles stjerneskudd Demba Ba skal stå på ønskelisten til Arsenal manager Arsène Wenger. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Gary Cahill. (Foto: John Walton/Pa Photos)
Gary Cahill. (Foto: John Walton/Pa Photos)
Wayne Rooney (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Wayne Rooney (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Her er tirsdagens Premier League-rykter: – Kalou topper ønskelisten til Wenger

Sjekk de siste overgangsryktene fra England her.

Overgangsvinduet er åpnet og engelske klubber kan nå sikre seg de siste forsterkningene før innspurt i serie og cup.

Hver dag gjennom hele januar skal vi i TV 2 Sporten prøve å servere deg de mest interessante ryktene fra England.

Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Her er tirsdagens rykter:

Arsenal:
Arsenal-fansen er fortsatt i Thierry Henry-rus, men Arsene Wenger må se også se etter mer permanente løsninger i angrepet. Mannen han har pekt seg ut er Salomon Kalou. Engelske aviser virker samstemte i at Chelsea-spissen står på ønskelisten til The Gunners, og ivorianeren kan komme til Emirates for en billig penge. Kalous kontrakt med blåtrøyene utløper til sommeren, og Arsenal vurderer å legge inn et bud allerede nå.

Aston Villa:
Robbie Keane har fortsatt ikke skrevet under for Aston Villa, men iren trente med klubben i går før låneavtalen går i orden.

Blackburn:
Steve Kean må mest av alt jobbe med å beholde stjernene han har. En rekke klubber har meldt interesse for Junior Hoilett og Chris Samba.

Bolton:
Bolton hadde et håp om å signere Junior Hoilett, men Blackburn har sagt nei. Gary Cahill forsvinner trolig i løpet av dagen.

Chelsea:
Det ser ut til at Chelsea og Gary Cahill endelig har kommet til enighet i lønnsforhandlingene. Ifølge flere engelske aviser vil midtstopperen bli klar i løpet av svært kort tid, og han vil etter alle solemerker bli klar til kampen mot Sunderland til helgen.

Blåtrøyene får neppe signert Hulk i dette overgangsvinduet, for Porto-stjernen vil trolig vente til sommeren med å forlate Portugal.

Everton:
Heller ikke i dag er det noe å melde om Everton.

Fulham:
Fulham skal snart ha en avtale klar for 17 år gamle Jack Grimmer fra Aberdeen.

Liverpool:
Kenny Dalglish vurderer å legge inn et bud på Dijon-spiller Benjamin Corgnet. Samtidig er Liverpool bare en av mange klubber som linkes til Newcastles Demba Ba.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Manchester City:
Det er fortsatt Daniele de Rossi, som visstnok har begynt å ta engelsktimer, som er det største navnet som knyttes til Manchester City. Tabloidavisene melder i dag at Roberto Mancini skal sette seg ned med klubbens styrtrike eiere for å diskutere potensielle signeringer.

Manchester United:
Manchester United linkes i dag til Olympiakos-back Vasilis Torosidis, og klubben skal ha fulgt ham i hele 18 måneder. De regjerende mesterne hadde i utgangspunktet tenkt til å vente med en overgang, men Daily Mail hevder at Uniteds skadeproblemer gjør at Alex Ferguson vil handle nå.

Samme avis skriver at Paul Scholes gjorde comeback fordi rødtrøyene fikk nei fra Chelsea om å kjøpe Frank Lampard.

Newcastle:
Demba Ba har roet nerven til Newcaste-fansen med å si at han ikke kommer til å forlate klubben i løpet av overgangsvinduet.

Norwich:
Heller ikke i dag linkes noen til Norwich.

Queens Park Rangers:
Mark Hughes vil bli presentert som Neil Warnocks erstatter i løpet av kort tid, og waliseren vil få rikelig med penger til å forsterke stallen i januar.

Stoke:
Stoke VVV Venlo-spiss Michael Uchebo på prøvespill denne uken. Tony Pulis vil bestemme seg i løpet av kort tid om han vil prøve å hente 21-åringen til Britannia Stadium.

Sunderland:
Det var ventet at Sunderland skulle foreta seg mye i januar, men klubben linkes ikke til mange.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Swansea:
Bristol Citys Nicky Maynard linkes til Swansea også i dag.

Tottenham:
William Gallas vurderer om han skal avslutte fotballkarrieren i USA. Franskmannen bekrefter at klubber i statene er interesserte.

West Bromwich:
Scott Allan er endelig klar for West Bromwich. Det er ikke kjent hva Dundee United mottar i overgangssum.

Wigan:
Lite nytt å melde fra DW Stadium.

Wolverhampton:
Agenten til Egypt-spiss Mohamed Nagy hevder at sju Premier League-klubber er ute etter hans klient, og at Wolverhampton er en av dem.

Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Hvilke spillere ønsker du deg til din favorittklubb? Ta debatten i kommentarfeltet under!