Andre Villas Boas (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
Andre Villas Boas (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Villas-Boas øyner to signeringer i januar

Vil ha flere forsterkninger enn Gary Cahill.

Chelsea ligger på 4. plass i Premier League etter 20 spilte kamper. Laget er hele 11 poeng bak serieleder Manchester City, mens det bare er tre poeng ned til Liverpool på 6. plass.

Det gjør at det kan bli et rotterace om den fjerde Mesterliga-plassen til våren.

LES OGSÅ: Kong Henry av Arsenal

Cahill og én spiller til
Nå avslører manager André Villas-Boas at blåtrøyene kan komme til å hente en ny spiller i januarvinduet, i tillegg til sterkt linkede Gary Cahill.

– Vi kan få inn en spiller til, i tillegg til midtstopperen, men vi er ikke sikre ennå. Det er alltid vanskelig i januar. De største talentene kan vanligvis ikke spille Mesterliga-fotball for en annen klubb eller i diverse hjemlige turneringer, sier portugiseren til Sky Sports.

LES OGSÅ: Her er Premier League-klubbenes ønskelister

Chelsea og Bolton er allerede enige om overgangssum for Cahill, men landslagsstopperen har fortsatt ikke blitt enig med London-klubben om sin personlige kontrakt.

LES OGSÅ: King-skade kan åpne for Samba-overgang

Vil ikke betale overpris
Chelsea har også vært linket til Porto-spissen Hulk og Juventus-ving Milos Krasic, men Villas-Boas er klar på at han ikke ønsker å betale overpris for spillere i det vanskelige januarvinduet.

– Januarvinduet er ofte et marked hvor man betaler overpris for spillere, og det ønsker vi ikke å gjøre. Det er grunnen til at vi ikke vil gjøre mye i dette overgangsvinduet.