JAGET I PRESSEN: Nå får prinsesse Madeleine millionerstatning. (Foto: Scanpix)
JAGET I PRESSEN: Nå får prinsesse Madeleine millionerstatning. (Foto: Scanpix)

– Prinsesse Madeleine tvinges til å komme hjem

Kongen har hatt en alvorsprat med sin datter.

Etter det dramatiske bruddet med forloveden Jonas Bergström, satte prinsesse Madeleine seg på første flyet til New York.

Må jobbe mer

Etter en tid i USA, fant hun lykken med amerikanske Chris O’Neill, og 29-åringen nyter i dag hverdagen med sin nye kjæreste.

Men snart kan Madeleins bedagelige liv i New York være over – Ifølge Aftonbladet Klick sier kilder at kong Carl Gustaf nå tvinger datteren til å komme hjem.

Les også: – Prinsesse Madeleine er ulykkelig

Anledningen er at kronprinsesse Victoria venter barn, og kongen skal ha sagt til Madeleine at hun må ta på seg flere kongelige oppdrag i år.

Alvorsprat med pappa

I 2011 hadde hun knappe 25 oppdrag, og da var også flere av hennes reiser med veldedighetsorganisasjonen Childhood med i kalenderen.

– Kongen kommer til å tvinge henne til å være med på flere offentlige oppdra gi år. Han har hatt flere alvorsprater med Madeleine, men hun nekter å lytte til ham. Den største årsaken er at hun lever et relativt anonymt og herlig luksusliv i USA. Hvorfor skulle hun ville gi slipp på det, spør en kilde ifølge Aftonbladet Klick.

Les også: Prinsesse Madeleine nekter å dra hjem

Hoffet bekrefter

Pressesjef ved det svenske slottet, Bertil Tennert, bekrefter overfor avisen at både Carl Philip og Madeleine forventes å stille opp når Victoria blir mamma.

– Oppdragene bruker å fordeles ut på ulike familiemedlemmer når det trengs, sier han.