Carlo Ancelotti (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)
Carlo Ancelotti (Foto: STEPHANE MAHE/Reuters)

Ancelotti nær cupflause i debuten

Carlo Ancelotti fikk ingen enkel trenerdebut for Paris Saint-Germain da det ble 2-1 borte mot lille Locmine i den franske cupen søndag. Et overtidsmål sendte PSG videre.

Det holdt på å bli en pinlig start for meritterte Ancelotti i den ambisjonsrike hovedstadsklubben. Først tre minutter på overtid kom Uruguay-kaptein Diego Lugano med seiersmålet for bortelaget.

– Jeg er ikke fornøyd. Vi kunne spilte betydelig bedre enn dette. Likevel er jeg glad for at vi til slutt vant og får mer selvtillit, sa italienske Ancelotti etter kampen.

Hele 85 plasser skilte lagene før søndagens møte i 32-delsfinalen i cupen. Det var forventet at serieleder PSG skulle slå Locmine fra nivå fem komfortabelt og gjerne med store sifre. I stedet ble det en ordentlig sliteseier.

PSG var først i føringen etter 53 minutter ved mål av Javier Pastore, mannen som kostet klubben over 600 millioner kroner i fjor sommer. Gjestene ble straffet for sitt sjansesløseri da Maiga Abou i det 72. minutt utlignet fra straffemerket.

Hjemmepublikummet prøvde å oppmuntre Locmine mot en storslagen cupskrell. Men da det gikk mot ekstraomganger, dukket Lugano opp og scoret med kampens siste ballberøring. (©NTB)