linemielie_680
linemielie_680

Line Emilie Olsen

Bli bedre kjent med Bjorns beiler Line Emilie.

Navn: Line Emilie Englund Olsen
Alder: 23
Bosted: Lena, Østre Toten

Les også: Bli bedre kjent med Bjorn Anders Carlson

Hvorfor sendte du brev?
Jeg syntes Bjorn virket som en «allright» fyr, og at dette var en opplevelse jeg ikke ville gå glipp av.

Hva er ditt forhold til USA?
Har alltid hatt lyst til å reise dit, og synes USA er veldig fascinerende.

Beskriv deg selv:
Jeg er en sosial og utadvent jente, som er med på alt slags sprell. Jeg liker å holde meg aktiv og trener med gode venner. Fritiden min bruker jeg til å holde meg oppdatert på favorittlaget mitt, Manchester United, og kose meg sammen med gode venner. Vi gjør alt fra en real fest til en stille og rolig filmkveld. Jeg er en familiekjær jente og bruker mye tid med min familie. Jeg er veldig glad i sport, og følger ivrig med på TV'n og favoritten er og blir skihopping. Har så stor respekt for de som tør og hoppe flere hundre meter, så utrolig vakkert.

Hvilke hobbyer har du?
Dra på konserter, møte nye mennesker, være sammen med venner og dra på hopprenn. Jeg er veldig interessert i studiet og alle mulighetene den har i fremtiden. Jeg ser frem til å jobbe med barn og unge, og hjelpe de å tilrettelegge slik at de får en bedre hverdag.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
Reise på skolen, henge med venner, dra på jobb og slappe av foran TV'n med mine fantastiske romvenniner og legge meg.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Å sove lenge, ta en tur på treningssenteret, henge med venner og spise middag og se en fotballkamp og etterpå dra på byen og feire seieren.

Hva må en kjæreste ha?
En som har en god sans for humor, og tør å bruke ironi både over seg selv og andre. En som er intressert i å ta vare på sin egen kropp, er ærlig, og som får fram det beste i meg. En jeg kan være stolt av og som er stolt av meg.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Å leve et liv der jeg er stolt av meg selv og de rundt meg, og at jeg har fått gjort noe for å hjelpe samfunnet rundt meg.