jessie, kenneth,. sønner av norge
jessie, kenneth,. sønner av norge

Kenneth Aasbak

Bli bedre kjent med Jessies beiler Kenneth

Navn: Kenneth Aasbak
Alder: 23
Bosted: Heimdal

Les også: Bli bedre kjent med Jessica «Jessie» Mason

Hvorfor sendte du brev?
Først og fremst, så ble jeg utrolig sjarmert av den «trønderamerikanske» dialekten hennes, og jeg syns hun virker som en utrolig morsom og jordnær jente. I tillegg er jo dette et eventyr som man sikkert bare opplever en gang I livet.

Hva er ditt forhold til USA?
Jeg har aldri vært i USA, men jeg har alltid hatt lyst til å dra dit. Jeg kjenner en god del amerikanere gjennom tjeneste i Forsvaret og utenlandstjeneste, og jeg gleder meg stort til å bli kjent med flere!

Beskriv deg selv:
Omsorgsfull, klønete, snill, litt sta, ansvarsfull, utålmodig, initiativrik

Hvilke hobbyer har du?
Friluftsliv, løping, være med venner, spille biljard og fotball.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?
De siste årene har jeg gjort så mye forskjellig at det er nesten umulig å beskrive en typisk hverdag. Jeg liker ikke at hverdagen blir for rutinepreget, og heldigvis så har Forsvaret vært arbeidsplassen min de siste fire årene, og der er ingen dag lik. Jeg lever etter mottoet at man må prøve å gjøre hver dag unik.

Hvordan er en drømmedag for deg?
Drømmedagen min starter med en lang joggetur i skog og mark, etterfulgt av et forfriskende bad i sjøen eller et vann. For så og enten fortsette med en fjelltur eller tilbringe resten av dagen i godt lag med god mat og drikke.

Hva må en kjæreste ha?
Hun må være snill, tillitsfull, omsorgsfull, være trygg på seg selv, aktiv, ambisjonsrik og ha godt humør.

Hva er dine drømmer for fremtiden?
Jeg er veldig glad i å reise og møte andre kulturer, så jeg håper jeg får mulighet til det. Forhåpentligvis sammen med drømmejenta. Det finnes så mye urettferdighet i verden, og drømmen er å få muligheten til å hjelpe de som ikke har det så bra som oss. Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen!