FORELSKET: Ifølge Se og Hør skal Aylar Lie ha funnet lykken med jetsetter Christian Alexander Blom. (Foto: Iselin Øverbø/)
FORELSKET: Ifølge Se og Hør skal Aylar Lie ha funnet lykken med jetsetter Christian Alexander Blom. (Foto: Iselin Øverbø/)

Nå skal Aylar Lie lage intriger på «Hotel Cæsar»

Modellen føler hun har god erfaring.

Modell og pokerspiller Aylar Lie (27) har vind i seilene om dagen.

Ikke bare gjør hun suksess som pokerspiller, men nå tar hun også TV-karrieren et steg videre.

Intrigemaker

27-åringen har nemlig fått en rolle i såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2, der hun skal spille en artist som kommer inn i serien for å lage liv og røre, skriver VG.

– Aylar er en type som er frempå og uredd, og det skal karakteren hennes også være. Hun skal i hvert fall prøve å innlede et forhold til en av våre karakterer, så får vi se om hun lykkes, sier produsent Tom Sterri til avisen.

Les også: Aylar nekter å si hvorfor hun ble innlagt

God følelse

Selv tror Aylar at det skal gå veldig bra å spille kjærlighetssyk artist.

– Jeg har allerede spilt i åtte britiske musikkvideoer for Minestry of Sound, hvor det også handlet om kjærlighet og intriger, så jeg har en god følelse på at dette kommer til å gå bra, sier Aylar til VG.

Aylar er taus om sitt eget kjærlighetsliv, selv om hun den siste tiden har blitt koblet med norske kjekkaser som skikongen Petter Northug og «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen.

Les også: Petter Northug slår tilbake: – Ingen romanse med Aylar

Offer for hacking

Nylig ble hun også offer for hacking på nett, noe som igjen skapte overskrifter hva angår sivilstatusen. På både den private og offisielle Facebook-profilen ble statusen hennes forandret fra «singel» til «i et forhold».

Hennes manager David Eriksen avkreftet at Aylar hadde funnet kjærligheten på ny, og fortalte at hennes Facebook-profil hadde blitt hacket.

– Det er noen som har vært inne på hennes profil, så det er ingenting nytt der i gården, skrev han i en sms til «God kveld Norge».