northuuug (Foto: Scanpix/FAKSIMILE SE OG HØR)
northuuug (Foto: Scanpix/FAKSIMILE SE OG HØR)

– Petter føler seg krenket

Romansepåstandene har gått sterkt inn på Petter Northug.

Ukebladet Se og Hør publiserte fredag flere bilder av Petter Northug og Aylar Lie sammen i Trondheim like før jul.

Under overskriften «Northug + Aylar = sant. Superparet avslørt» skrev de at Aylar skal ha bodd tre dager hos skiesset før jul.

– Krenket

ulsethh (Foto: Johansen, Erik)
ulsethh (Foto: Johansen, Erik)
Det har ikke blitt tatt godt i mot i Northug-leieren. Presseansvarlig for herrelandslaget Otto Ulseth forteller Dagbladet hvordan Northug selv reagerte på presseoppslaget:

– Som alle andre vil jeg tro, han ble personlig krenket. For å si det veldig forsiktig likte han det ikke i det hele tatt, sier Ulseth til avisen.

Les også: Pressesjef forsvarer Se og Hør

Ulseth har ved tidligere anledning avkreftet romanseryktene og gjør det samme overfor «God kveld Norge» fredag. Han la ikke skjul på hva han synes om ukebladet.

– Det er ingenting som overrasker meg med Se og Hør. Det er et møkkablad, sa han.

– Vondt blod

Ulseth forteller at ukebladet har prøvd å bestikke Northug flere ganger.

– Det er ingen hemmelighet at det er vondt blod mellom Petter og Se og Hør. Flere ganger har bladet tilbudt ham store - og vi snakker virkelig store - penger for å stille opp. Petter har konsekvent sagt nei. Da har vi opplevd at Se og Hør at forsøkt å kjøpe venner, naboer og folk i miljøet for å skaffe seg bilder og opplysninger. Det går bare ikke an, raser Ulseth overfor Dagbladet.

Les også: Petter Northug kåret til «Årets snakkis»

– Flott par

Sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave, er derimot bestemt på at skiesset og modellen er et par.

Han har skrevet følgende i en e-post til «God kveld Norge»:

«Vi har laget et oppslag om et fantastisk flott par. Petter Northug er verdens hotteste skistjerne, og Aylar er en kjempedyktig og strålende vakker TV-stjerne. Jeg er sikker på at dette er et nyhetsoppslag også dere skulle ønske å være først med. Vi i Se og Hør lover for vår del å være først både i skisporet og på danseparketten med det beste kjendis- og underholdningsstoffet også i 2012! Godt nyttår!»