Bengt_Eriksen
Bengt_Eriksen

Bengt Eriksen og TV 2 avslutter samarbeidet

Ferdig som fotballekspert etter åtte år.

TV 2 Sportens mangeårige fotballekspert, Bengt Eriksen, slutter i tv-kanalen og vil ikke bli å finne på skjermen den kommende sesongen.

Eriksen har vært tilknyttet TV 2 siden 2003 og har vært en av kanalens største profiler. Den tidligere Skeid-treneren har jobbet spesielt opp mot Tippeligaen og landslaget.

Eriksen har vært heltidsansatt hos TV 2 Sporten siden 2006, og kontrakten gikk ut ved årsskiftet.

– Vi har vært heldig som har fått jobbet sammen med en så kunnskapsrik og samvittighetsfull ekspert som Bengt i åtte år. Det er derfor en vemodig dag når samarbeidet er over, men vi skilles som gode venner og med tonnevis med gode minner på tape, sier Vegard Jansen Hagen, sportsredaktør i TV 2 Sporten.

– Denne endringen gir oss muligheten til å fortsette arbeidet med å fornye fotballsatsingen i TV 2 Sporten. Vi har tegnet nye avtaler med Daniel Nannskog og Tor Ole Skullerud, og henter inn Freddy dos Santos. I tillegg fortsetter vi jakten på forsterkninger for å ha det til enhver tid beste laget for seerne. Til seriestart i mars vil det være en god kombinasjon av etablerte profiler og friske nykommere som vil formidle det beste fra norsk fotball, sier Jansen Hagen.