Valencia_lampard_sumo
Valencia_lampard_sumo

Her er fredagens Premier League-rykter: – Vil snappe Ba fra Newcastle

Frank Lampard kobles til Manchester United. Se dagens Premier League-rykter her.

Overgangsvinduet er åpnet og engelske klubber kan nå sikre seg de siste forsterkningene før innspurt i serie og cup.

Hver dag gjennom hele januar skal vi i TV 2 Sporten prøve å servere deg de mest interessante ryktene fra England.

Her er dagens rykter:

Arsenal:
Arsene Wenger innrømmer i dag at det foreløpig skjer lite for Arsenals del på overgangsmarkedet. For øyeblikket leter han etter en forsvarsspiller som kan komme inn å lån for en periode.

Anderlecht-spiss Matias Suarez kan imidlertid være en hemmelighetsfulle Wenger er interessert i. Arsenal trenger flere spissalternativer, og «The Gunners» ser muligens til Belgia.

Matias Suarez 2 (Foto: Geert Vanden Wijngaert, © GVW. AJP**LON**)
Matias Suarez 2 (Foto: Geert Vanden Wijngaert, © GVW. AJP**LON**)

Aston Villa:
Hele uken har Robbie Keane blitt linket til Aston Villa, og nå ser det ut til at iren blir klar for klubben på lån. Alex McLeish bekrefter at de nærmer seg en avtale med LA Galaxy-spissen.

Villa har et sterkt behov for en spiss, for mye tyder på at Darren Bent forsvinner fra Birmingham.

TIL USA: Robbie Keane er ferdig i Tottenham og drar til LA Galaxy. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
TIL USA: Robbie Keane er ferdig i Tottenham og drar til LA Galaxy. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Blackburn:
Blackburn-manager Steve Kean skal være lysten på å kvitte seg med argentineren Mauro Formica dersom noen byr rundt 35 millioner kroner. Flere tyrkiske klubber skal være interessert i å hente Formica.

Bolton:
Bolton ser etter erstattere for Gary Cahill. Nå håper Owen Coyle at han kan sikre seg underskriften til Jan Gunnar Sollis lagkamerat i New York Red Bulls, Tim Ream. Wanderers skal være villige til å betale drøyt 20 millioner kroner for 24-åringen.

Chelsea:
Gary Cahill-overgangen drøyer veldig, men ifølge Owen Coyle er Chelsea fortsatt favoritter til å sikre seg den ettertraktede Bolton-spilleren. Det er fortsatt lønn det står på, og Coyle advarer samtidig om at også Tottenham har meldt sin interesse for midtstopperen.

Everton:
Everton-fansen har blitt vant med at overgangsvinduene stort sett bare blir gedigne skuffelser. På Goodison Park finnes det ikke penger til å gjøre storkjøp, men David Moyes skal være ute etter AEK Athens-forsvarer Kostas Manolas. Den greske klubben bekrefter Evertons interesse.

Les også: Her scorer Everton-keeperen fra egen 16-meter

Fulham:
Lite nytt å melde rundt Fulham, men Maxi Lopez-overgangen ser ut til å gå i vasken.

Liverpool:
I går kveld meldte Daily Mirror at Darren Bent var «a done deal». Det var nok å ta litt hardt i, men det virker klart at Liverpool vil ha Aston Villa-spissen.

Liverpool er tynt besatt i angrepsposisjonen, og Bent har alltid vært en garantist for scoringer. Scouserne må trolig ut med minst 200 millioner kroner for at Aston Villa skal gå med på en avtale.

Manchester City:
Roberto Mancini mener Manchester City må bruke penger i januar, og det har gitt ryktemakerne noe å jobbe med. Mest av alt handler det om at Carlos Tevez fortsatt er i forhandlinger med AC Milan.

Det er Daniele De Rossi som er Mancinis førstevalg. For øyeblikket vanskelig å lokke ham til England allerede denne måneden.

Les også: – Inter byr 220 mill for Tevez

Manchester United:
Alex Ferguson hevder at det er ingen grunn til panikk etter to strake tap. Dagens største rykte rundt Manchester United er imidlertid svært overraskende.

Flere engelske medier melder at Frank Lampard kan bli Old Trafford-klar. Chelsea-spilleren får stadig mindre spilletid av Andre Villas-Boas, og midtbanebannen vil ifølge Daily Mail forlate londonerne.

Ferguson har alltid vært en beundrer av 33-åringen, men skulle han melde overgang rødtrøyene, vil det bli vinterens sjokkovergang. Men på en pressekonferanse på Carrington fredag ettermiddag avviste Ferguson at Lampard kan være aktuell.

Chelseas Frank Lampard (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
Chelseas Frank Lampard (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Newcastle:
Lite nytt om Newcastle, som er mest av alt bekymret over at de mister nøkkelspillere til Afrikamesterskapet.

Norwich:
Paul Lambert er fornøyd med stallen han har, og det er også merkbart i ryktespaltene.


QPR:
Neil Warnock har store planer om å bruke rikelig med penger i januar, og klubben linkes til en rekke navn. Alan Smith og Andy Johnson er blant spillerne som QPR-bossen tror kan sikre ny kontrakt i Premier League.

Stoke:
Midtbanespiller Glenn Whelan er blitt tilbudt en ny kontrakt med Stoke.

Sunderland:
Også på Stadium of Light handler det om at nåværende spillere signerer nye kontrakter. Jack Colback har blitt enig med klubben om en ny avtale.

Swansea:
Bristol Citys Nicky Maynard er et navn som stadig oftere nevnes i forbindelse med waliserne.


Tottenham:
Det er midtstoppere Tottenham linkes til, og Christopher Samba og Gary Cahill er spillerne Harry Redknapp vurderer. Spurs var nære ved å sikre seg Cahill i forrige transfervindu, men nå er Chelsea favoritter til å sikre seg ham. Redknapp skal også være interessert i å hente Newcastles storscorer Demba Ba.

Demba Ba og Newcastle får Manchester United på besøk på Sports Direct Arena. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
Demba Ba og Newcastle får Manchester United på besøk på Sports Direct Arena. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

West Bromwich Albion:
Roy Hodgson vurderer om han skal legge inn et bud Manchester Citys Nedum Onuoha.

Wigan:
Mame Biram Diouf er spilleren Roberto Martinez har pekt seg ut i januar. Senegaleseren får ikke spilletid i Manchester United, og Wigan har lyst til å hente den tidligere Molde-spissen på lån.

Wolverhampton Wanderers:
I likhet med West Bromwich følger Wolverhampton Nedum Onuoha.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Hvilke spillere ønsker du deg til din favorittklubb? Ta debatten i kommentarfeltet under!