kaia
kaia

Kaia Huuse: – Han tente på tekstene mine før han tente på meg

Kaia Huuse om ektemannen: – Jeg syntes han var en arrogant type.

Jan Eggum har vært kjæreste med den 23 år yngre Kaia Huuse i over 15 år. De traff hverandre da Kaia jobbet i Eggums plateselskap Grappa.

I TV 2-dokumentaren om Jan Eggum som sendes i kveld prater de to ut om hvordan det var da de to møttes. Kaia Huuse syntes Jan Eggum var en arrogant type, og det var ikke før han roste tekstene hennes følelsene blusset opp, skriver VG.

– Han kom bort til meg og sa «Takk for fine sangtekster». Der og da så holdt jeg på å dø. For meg var det helt sinnssykt stort at han syntes jeg skrev fine låter, sier Huuse.

Og legger til: – Han tente på låtene mine før han tente på meg.

Les også: Kaia Huuse: – Man blir et bedre menneske av å få barn

25 prosent til stede

I dokumentaren snakker Eggum også ut om familielivet.

– Jeg tipper jeg er 25 prosent til stede. Og det får de bare finne seg i. Fysisk er jeg nok mer enn 50 prosent, men jeg tenker nok mye annet, sier han.

Kjæresten er derimot uenig i Eggums uttalelser.

– Når han er til stede er han en veldig fin far. Han er også flink til å leke og finne på morsomme ting sammen med dem, men jeg ville nok ikke prioritert å være så mye borte fra dem, sier hun til VG.

Les også: Jan Eggum venter barn

– Jeg tror man blir et bedre menneske

Huuse har to barn sammen med samboeren og de var kjærester i ni år før de ble foreldre. Før det hadde ikke Huuse ønsket seg barn i det hele tatt. Sønnen Bastian ble født for seg år siden, og datteren Hennika kom tre år senere.

– Jeg har gått rundt nyforelska siden jeg fikk mitt første barn for fem år siden. Jeg høres kanskje ut som en nykristen type nå, og jeg mener ikke at alle må få barn, men for meg har det vært en utrolig lykkelig sak, fortalte hun til Jan Thomas i fjor da hun var gjest i programmet Happy Day.

– Jeg tror man blir et bedre menneske av å få barn, fordi man blir så ydmyk og så glad i alle mennesker, og åpen menneskers svakheter og sårbarheter. Jeg har i hvert fall følt det sånn, fortalte hun.