UNGE FORELDRE: Peaches Geldof og Thomas Cohen venter barn igjen. Deres første sønn er bare tre måneder gammel. (Foto: Roger Fosaas)
UNGE FORELDRE: Peaches Geldof og Thomas Cohen venter barn igjen. Deres første sønn er bare tre måneder gammel. (Foto: Roger Fosaas)

Bob Geldofs skandaledatter venter barn

Peaches Geldof blir mamma.

TV-stjerne og modell Peaches Geldof venter barn med forloveden Thomas Cohen.

Dette melder kjendisnettstedet Contactmusic.

Peaches er datter av velkjente Bob Geldof.

– Peaches Geldof og forloveden Thomas Cohen er lykkelige over å kunne annonsere at Peaches er gravid for aller første gang. Peaches er svært begeistret og begges familier gleder seg til å ønske den lille velkommen, sier en talsperson for Peaches til nettstedet.

Les også: Peaches Geldof i nakenskandale

Forlovet i fjor

22-åringen forlovet seg med kjæresten Thomas i vinter.

Dette er imidlertid ikke første gang ungjenta inngår en forlovelse – I 2009 ble hun nemlig skilt fra musikeren Max Drummey etter seks måneders ekteskap.

Skandaleprinsesse

Peaches Geldof har vært mye omtalt i verdenspressen etter flere skandaler, og en utagerende livsstil.

OSLOKLAR: Bob Geldof kommer til Oslo
OSLOKLAR: Bob Geldof kommer til Oslo

Etter en kollaps i 2008 ble det heftig spekulert i at årsaken skal ha vært en overdose heroin. Peaches skal ha nektet å bli med til sykehuset etter overdosen fordi hun var bekymret for at hennes kjente far skulle få høre om det.

– Hun var i en forferdelig tilstand og kunne ikke puste. Hun satte livet på spill og ingen av oss kunne trodd hun skulle gå så langt, uttalte en nær venn.

Hun ble også beskyldt for narkomisbruk av ekskjæresten da nakenbilder han hadde tatt av henne ble offentliggjort. Bildene skal angivelig være tatt mens Geldof var sterkt påvirket.

– Det er henne på bildene, men vi avviser at vår klient har vært i besittelse av, eller brukt, heroin. Grunnen til at hun ser beruset ut er at hun drakk alkohol med vedkommende på bildene, sier Peaches' advokater ifølge Daily Star.

Les også: Peaches Geldof etterfoskes etter kjoletyveri

Var i Oslo

I fjor høst var Peaches i Oslo for å se kameraten Kristian Aadneviks nyeste kolleksjon for Ricco Vero.

I et eksklusivt TV-intervju med «God kveld Norge» fortalte Bob Geldofs datter at hun gleder seg til å feste i Norge.

– Når jeg spiler på en motefest som i dag, spiller jeg ting som jeg liker selv. De vil nok verdsette mer eklektisk musikk enn de vanlige universitets-hitsene man spiller ellers. Hadde jeg DJ-et der ville jeg nok spilt mer kommersielt, sa hun.

Les mer: Her er skandalekjendisen i Norge