TWITTER HETS: Spanske Elen Rivas(t.v), har gått hardt ut mot eksen Frank Lampard og hans nye forlovede Christine  Bleakley(t.h) på twitter
TWITTER HETS: Spanske Elen Rivas(t.v), har gått hardt ut mot eksen Frank Lampard og hans nye forlovede Christine Bleakley(t.h) på twitter

Fotballstjerne henges ut av ekskona på Twitter

Frank Lampards ekskone hetser kjæresten.

For én uke siden havnet Chelsea-spiller Frank Lampard (33) og hans forlovede Christine Bleakley (32) i åpen krangel mot fotballspillerens eks på Twitter.

Dette skriver Daily Mail.

Ekskonen til Frank Lampard, spanske Elen Rivas, har to jenter Luna (6) og Isla (4), med fotballstjernen, som de har delt omsorg for.

Fotballstjernens nye forlovede, TV-stjernen Christine Bleakley blir nå beskyldt for ikke å ha morsforståelse, og Lampard blir beskyldt for at han ikke lot barna prate med moren på telefon i julen.

Les også:John Arne Riise: – Jeg har vært i sjokktilstand

Provosert av bilder

Elen Rivas angrep på eksen og hans forlovede skal ha skjedd i kjølevannet av bilder som kom på trykk i engelske aviser, hvor barna går hånd i hånd med stemoren.

Elen Rivas er for tiden på en reise til India, og har hatt sin første jul uten barna. Frank Lampard har hatt barna i julen sammen med forloveden.

– Frank og Christine var henrykte over å kunne ha barna i julen, sier en venn av familien til nettstedet.

Kritikk

Frank Lampard og Elen Rivas gikk fra hverandre i November 2008 etter syv år sammen.

Fotballstjernen ble kritisert i britiske medier for å ha beholdt huset verdt 80 millioner kroner, mens eksen bodde i en leilighet.

Han har dog i ettertid kjøpt et hus til eksen og barna i Vest-London, verdt 30 millioner kroner.

Les også:Her er utroskandalene som ryster idrettsverdenen